Wyświetl pojedynczy post
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.12.2011, 20:17
Najlepszy forumowicz: rw88- najbardziej merytoryczny gość na forum. Lubię czytać jego posty, bo zawsze pisze rozsądnie.

Miss forum: Nie wiem.

Innowierca:
0 22- Ostatnio mu się dostało w temacie Ekstraklasy, za to, że nie ma co robić tylko siedzi na forum - jeszcze nie swojej drużyny - na poprawienie jego humoru nominuje go.

Żartowniś: rychu
- tak sobie poszperałem w łapu-capu i znalazłem kozaka. Fakt, że literówkę popełnił westersyl, ale odpowiedź jest zabójcza http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=6176

Najmądrzejsze posty:
rw88 (patrz Najlepszy forumowicz)

Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji):
milosz - dobry warsztat pisarski, zarówno pod względem merytorycznym jak i stylistycznym. Podobno Wiślak od lat siedemdziesiątych. Jeśli tak to należy się jeszcze większy szacuneczek jak to mawiał Mirek Szymkowiak.

Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa):
westersyl- nie za bardzo pamiętam tego użytkownika jak pisał rok temu, w tym się rozkręcił, choć zaczął rok nieciekawie, bo od płakania jak małe dziecko za Brożkami. Potem się wyrobił i jest to jeden z mądrzejszych użytkowników na forum. Plus za kozackie kompilacje.

Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym):
Nie wiem.

Pokemon = Potomek Neostrady = żenada:
WCracovia- tak się ten fagas chyba nazywał. Na bank z kałuży gość. Pamiętam jak pisał, że lepiej będzie jak Wisła będzie grała w fazie grupowej LE niż LM.

Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach):
Nie wiem.

Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym):
Nie wiem.

Najweselszy post:
Nie wiem.

Najgłupszy post:
Nie wiem.

Najmądrzejszy post:
Nie wiem.

Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać):
Nie wiem.

Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej):
Nie wiem.

Najlepszy moderator(dlaczego?):
Wislazwe - Najbardziej obiektywny mod. Byłby FraMat, ale gość za obrażanie tych, którzy stali za Patrykiem stracił w moich oczach.

Najgorszy moderator (dlaczego?):
Nie będę się narażał

Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): Wisła Kraków w europejskich pucharach.

Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej):
Ta babeczka, co tak piersiami macha. Nie pamiętam użytkownika, chyba Thomino czy jakoś tak

Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2011 roku):
Pożegnanie legendy klubu - Macieja Żurawskiego http://www.youtube.com/watch?v=4rv4j...eature=related
Odpowiedz cytując