Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.12.2011, 14:47
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
Bzdury...

rany, chłopie
wygraliśmy z rezerwami Twente... które grało o nic
nawet nie chce mi się pisać, dajcie już spokój z tym SUKCESEM w PUCHARACH, bo wystarczyłoby:
Twente zremisowało z Fulham (do 90 minuty było 0-0)
Odense przegrało (do 90 minuty było 2-1)
i by nas nie było

pewnie , bzdura jest że za Moskala osiągneliśmy sukces , totalną bzdurą, zpomniałbym że co roku osiągamy 1/16 puefa/LE

rezerwy Twente ? zobacz sobie statystyki de Jonga , Bajramiego , Marka Janko , Nacera Chadliego, Landzaat , Jansena . Kazdy z nich to podstawowy zawodnik Twente w tym sezonie i zagrał z Wisłą od poczatku . Tim Cornelisse rozegrał w tym sezonie połowe spotkań . Co pozostałych 4 zawodników się nie kłócę , ale oczywiście łatwiej powiedzieć ' Twente wystawiło rezerwy " niż przyjrzeć się faktom .

poza tym gdybać to sobie można , ale rzeczywistości jest inna

willow napisał(a):Wyświetl post
Nie mam zamiaru nic zmieniać, a moje oceny nie mają nic wspólnego z SKWK.
Mam swoje lata nie muszę się ani dostosowywać do zdania innych, ani go na przekór negować.

Ponadto nie jestem przeciwnikiem Kazia jako człowieka, tylko jako trenera. Uważam, że nie ma żadnych podstaw twierdzić, że się sprawdzi. To, co wypisał Karherop, to - z całym szacunkiem - jakiś kosmos. Jeśli kryterium oceny trenera ma być jego asystentura albo fakt, że jest tani, to ja może faktycznie przestałem rozumieć cokolwiek z futbolu.

Jeśli nie przemawiają do Ciebie aspekty finansowe ( pewnie, w końcu nasza kasa to studia bez dna , a co! zatrudnijmy sobie trenera X o znanym nazwisku , na pewno zrobi coś z niczego ) , aspekty wynikowe ( 1/16 LE , nikt mu tego nie odbierze ) znajomość drużyny ( i jej problemów) od podszewki oraz warsztat szkoleniowy zdobyty podczas współpracy z Petrescu , Kasperczakiem , Maaskantem i wieloma innymi trenerami za czasów swojej kariery piłkarskiej to wchodzenie w dalszą dyskusję uważam za totalnie bezsenswone
Ostatnio edytowane przez Karherop : 23.12.2011 o godz. 14:58.
Odpowiedz cytując