Wyświetl pojedynczy post
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.12.2011, 13:18
AgresywnyChomik napisał(a):Wyświetl post
Ja uwazam ze to brednia, ale to moje zdanie. Zarzad zachowal sie uczciwie i przyzwoicie tylko w stosunku do siebie.
Moskal jest do Wisly przywiazany wiec nie bedzie trzeba uwazac na wypowiedzi w mediach ktore beda do bolu poprawne.
Moskal malo zarabia wiec idealnie wpasuje sie w budzet klubu.
Moskal ma za soba kibicow (SKWK) wiec przynajmniej tu bedzie spokoj.
Itp itd.

P.s. Tak nie jestem zwolennikiem KM jako trenera Wisly bo nie widze aby z tego moglo wyjsc cokolwiek dobrego dla klubu, oczywiscie istnieje szansa ze Wisla obroni mistrzostwo i zagra w polfinale LE ale nie oszukujmy sie ta szansa jes bardzo ale to bardzo mala i KM nie jest gwarantem tego ze staje sie ona wieksza.
A kto inny da gwarancję,że bedzie większa ? Kazik jest przywiązany do klubu i zna realia naszej ligi a pewnie zarabia parenaście razy mniej niż ktoś kto by przyszedł teraz do nas z zagranicy(Bakero jest jednym z najsłabszych obecnie trenerów w ekstraklasie mimo ,że miał to byc hit na nasze warunki, o naszych trenerkach typu Ulatowski, Michniewicz,Urban to się w ogóle nie wypowiadam). Trzeba mu dać w końcu szansę za wierność Wiśle. A może zostanie takim polskim Guardiolą? Oceniać go będziemy mogli za pół roku bo narazie to możemy sobie gdybać i strzelać, na chwile obecną to doprowadził nas do wiosny w pucharach co nie udało się innym "wielkim" trenerom którzy u nas pracowali
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 23.12.2011 o godz. 13:22.
Odpowiedz cytując