Wyświetl pojedynczy post
Grzana
Member

Od: 05.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.12.2011, 23:21
Jak dla mnie priorytetem powinno być pozbycie się Kirma. Nigdy nie byłem jego zwolennikiem ( łatwo to mówić teraz jak jest bez formy), ale powtarzałem że ten gość miał sezon tak jak Zieńczuk kiedy strzelił wszystko co miał strzelić a nawet więcej i już nigdy się nie zbliży do tego poziomu. Na nim można ewentualnie zarobić jakieś pieniądze.

W zimie starałbym się pozyskać dobrego lewego obrońcę i dobrego środkowego obrońcę (młodszych- przynajmniej jeden transfer).

W lecie pożegnałbym Jaliensa, Lameya i Paljicia a także Diaza. Pozostawiłbym Jirsaka który mimo iż już chyba nigdy nie stanie się tym kim miał być jest solidnym grajkiem i starałbym się wykupić Nuneza ( Biton byłby super ale mierzmy siły na zamiary).

Zrozumiałbym gdyby sprzedano Chaveza.

W lecie dokupiłbym (po Nunezie) jakiegoś środkowego obrońcę i pomocnika ( marzy mi się jakiś szybki, silny i wytrzymały murzyn który mógłby szarpać przez cały mecz)

Nadal nie mogę się ustosunkować do Bunozy. Widać że ma spore możliwości, wole walki, siłe, ale brakuje mu ogrania i doświadczenia, albo będzie się fajnie rozwijał albo zostanie takim drugim Jirsakiem.
Odpowiedz cytując