Wyświetl pojedynczy post
fqqs
Member

Od: 12.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.12.2011, 09:44
SlawekS napisał(a):Wyświetl post
Ludzie, co roku liczymy punkty które nam przybyły lub ubyły w rankingu klubowym po to by mieć we wcześniejszych rundach lepsze losowania. Wszystko po to by jak najdalej zajść w pucharach. A jak już jesteśmy tak daleko jak już dawno nie byliśmy to ktoś mówi o tym by odpuścić puchary bo liga ważniejsza żeby za pół roku znowu do pucharów się zakwalifikować. Gdybym miał wybierać pomiędzy np. półfinałem LE w tym roku (wiem, wiem - marzenia) a mistrzostwem i iluzoryczną szansą zakwalifikowania się w przyszłym roku do fazy grupowej LM to wybrałbym to pierwsze.
Za to Cupiał płaci Basałajowi, Vacxsowi i innym by ci przygotowali zespół do walki na kilku frontach. Skoro chcemy być drużyną europejskiego formatu to musimy mieć na tyle szeroką ławkę by sobie z tym poradzić.
Ostatnio czytałem gdzieś wywiad na temat Standardu i padło stwierdzenie, że Standard ma zbyt szeroką kadrę bo ma w niej obecnie 38 graczy i pewnie będą chcieli ją zredukować do 28. To są europejskie standardy.
nic dodac, nic ująć

mnie też krew zalewa jak słysze w tym momencie o odpuszczaniu LE. za rok znowu trafimy na jakis karabach i po zabawie.

nie widze powodu czemu pare meczy w LE miałoby niby negatywnie wplynac na nasze wyniki w ekstraklasie
Ostatnio edytowane przez fqqs : 22.12.2011 o godz. 09:46.
Odpowiedz cytując