Wyświetl pojedynczy post
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.12.2011, 19:30
A ja się dziś zdenerwowałem. Strefa kibica, okres przedświąteczny, zapierniczam jak dziki osioł na stadion po pracy, żeby brata i tatę ubrać w królewskie - czerwono biało niebieskie - barwy pod choinkę, a tu co? Wiślacki świat do 18 czynny, stoisko z pamiątkami w strefie kibica zlikwidowane. Sympatyczny pan z ochrony mówi mi, że będzie czynne jak się zacznie sprzedaż karnetów. Ot, taka wiślacka polityka przyciągania kibica. W Bonarce przykładowo w okresie przedświątecznym sklepy są czynne nie do 21, a do 22. A tutaj nie dość, że kartą nie zapłacisz, to jeszcze musisz zrobić zakupy jak sam jesteś w pracy. Gdzie sens? Gdzie logika? A chciałem po prostu zostawić z 200 zł w sklepie. Ale skoro sklep mnie nie chce, to cóż poradzić? Przykre, że nasz klub tak "fantastycznie" wychodzi naprzeciw oczekiwaniom swoich kibiców.

A tak poza tym: gdzie można kupić wiślackie pamiątki na mieście? Pracuję w Hucie, jest gdzieś w Hucie jakiś sklepik z pamiątkami? Może w Carefourze na Czyżynach coś jest? Kojarzy ktoś coś?
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
Odpowiedz cytując