|
Powrót Głowy byłby dobrym posunięciem , Sobol już niedługo zakończy karierę - może po tym sezonie , może po następnym a wszyscy wiemy jaką rolę pełni w tym zespole nasz kapitan i po jego odejściu może brakować nam w szatki kogoś takiego a Głowa byłby idealnym kandydatem by przejąć zadania Sobola w szatni a nawet opaskę kapitana . Arek zawsze był profesjonalistą i spokojnie może pograć jeszcze mniej więcej 2 lata i być podporą Wisły , a gdyby (odpukać) zdarzyła się jakaś kontuzja to jest Chavez który powinien tylko i wyłącznie grać z prawej strony środka obrony . Co do Brożków to mam nadzieję że nie wrócą do Wisły , no chyba że ktoś chce popsuć atmosferę w szatni (machanie łapami , teksty w stylu "niech obcokrajowcy się tłumaczą ") a nam ostatnią rzeczą którą teraz trzeba jest podzielenie szatni . Oczywiście nie zrozumcie mnie źle , szanuję Brożków , bardzo dużo zrobili dla naszej drużyny ale ich czas w Wiśle (oczywiście wg mnie) już minął i nie są w stanie już nic zaproponować tej drużynie (zwłaszcza nic pozytywnego).
Ostatnio edytowane przez fanfan : 21.12.2011 o godz. 10:41.
|