Wyświetl pojedynczy post
Str@żak
Member

Od: 06.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.12.2011, 20:19
River napisał(a):Wyświetl post
Oczywiscie, ze znam. W Dynamie gral epizody, pozniej krotko w Getafe, Hajduku i Celcie gdzie furory nie zrobil. Ostatnie dwa sezony w greckim przecietniaku z Krety. Obecnie w Azerbejdzanie.

Przeciez tu nie chodzi o to kto ma racje itp. Po prostu skala absurdu w tym watku czasem przekracza dopuszczalne normy.
Czekam az ktos zaproponuje C.Ronaldo do Wisly, w koncu moze chlop zapala miloscia do Wislackiej koszulki a przeciez statystyki tez ma fajne.
Temat na forum ciekawy ale ....a podawajmy jakies sensowne propozycje a nie polamatorow znad Baltyku czy podstarzale gwiazdy ktore predzej wybiora pilkarska emeryturke za milion euro rocznie w Arabii Saudyjskiej niz pensyjke na poziomie 400k euro przy R22.

W takim razie chyba zauwazyles, ze gosc zagral caly sezon podczas gdy inni sa dopiero w ledwo polowie?

Statystyki nie graja i przekonal sie o tym nie jeden pilkarz ze znacznie lepszym CV od Twojego asa.

I wiem, ze to tylko propozycja ale wybacz, ta propozycja jest zwyczajnie smieszna.

Czy to cokolwiek zmienia? Chyba nie zwazywaszy na fakt, ze Vikingur nie nalezy do islandzkich poteg.
"Zrobili takie kariery, ze nie jestem w stanie przypomniec sobie ich nazwisk... "

Normalnie cud, że jednak przypomniałeś sobie o Verpakovskisie! Jeżeli piłkarz w słabej reprezentacji Łotwy potrafił strzelić 28 goli (m.in. na EURO 2004 strzeli historycznego gola z Portugalią) to na pewno potrafi grać. Z Dynamem Kijów zdobył Mistrzostwo i Puchar Ukrainy. Strzelił dla Dynama 12 goli więc nie można traktować jego występów jako "epizod".

Zauważyłem i dlatego napisałem, że Ronaldo go wyprzedzi.

Nie zauważyłeś ironii w mojej wypowiedzi.

Pewnie, że chciałbym porządnych piłkarzy w naszej drużynie, ale wiemy jak nasza sytuacja finansowa wygląda... Zgadzam się z Tobą w wielu kwestiach dlatego uważam, że te nasze wzajemne "docinki" są niepotrzebne bo przecież obydwaj chcemy, żeby nasza drużyna zaczęła dobrze grać.
Odpowiedz cytując