River napisał(a):

Oczywiscie, ze znam. W Dynamie gral epizody, pozniej krotko w Getafe, Hajduku i Celcie gdzie furory nie zrobil. Ostatnie dwa sezony w greckim przecietniaku z Krety. Obecnie w Azerbejdzanie.
Przeciez tu nie chodzi o to kto ma racje itp. Po prostu skala absurdu w tym watku czasem przekracza dopuszczalne normy.
Czekam az ktos zaproponuje C.Ronaldo do Wisly, w koncu moze chlop zapala miloscia do Wislackiej koszulki a przeciez statystyki tez ma fajne.
Temat na forum ciekawy ale ....a podawajmy jakies sensowne propozycje a nie polamatorow znad Baltyku czy podstarzale gwiazdy ktore predzej wybiora pilkarska emeryturke za milion euro rocznie w Arabii Saudyjskiej niz pensyjke na poziomie 400k euro przy R22.
W takim razie chyba zauwazyles, ze gosc zagral caly sezon podczas gdy inni sa dopiero w ledwo polowie?
Statystyki nie graja i przekonal sie o tym nie jeden pilkarz ze znacznie lepszym CV od Twojego asa.
I wiem, ze to tylko propozycja ale wybacz, ta propozycja jest zwyczajnie smieszna.
Czy to cokolwiek zmienia? Chyba nie zwazywaszy na fakt, ze Vikingur nie nalezy do islandzkich poteg.
|
"Zrobili takie kariery, ze nie jestem w stanie przypomniec sobie ich nazwisk... "
Normalnie cud, że jednak przypomniałeś sobie o Verpakovskisie! Jeżeli piłkarz w słabej reprezentacji Łotwy potrafił strzelić 28 goli (m.in. na EURO 2004 strzeli historycznego gola z Portugalią) to na pewno potrafi grać. Z Dynamem Kijów zdobył Mistrzostwo i Puchar Ukrainy. Strzelił dla Dynama 12 goli więc nie można traktować jego występów jako "epizod".
Zauważyłem i dlatego napisałem, że Ronaldo go wyprzedzi.
Nie zauważyłeś ironii w mojej wypowiedzi.
Pewnie, że chciałbym porządnych piłkarzy w naszej drużynie, ale wiemy jak nasza sytuacja finansowa wygląda... Zgadzam się z Tobą w wielu kwestiach dlatego uważam, że te nasze wzajemne "docinki" są niepotrzebne bo przecież obydwaj chcemy, żeby nasza drużyna zaczęła dobrze grać.