Wyświetl pojedynczy post
River
Senior Member

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.12.2011, 18:37
Str@żak napisał(a):Wyświetl post
Albo masz słabą pamięć, albo takie "pojęcie" o piłce Znasz tego piłkarza?
http://www.transfermarkt.de/de/maris...ler_15404.html
Oczywiscie, ze znam. W Dynamie gral epizody, pozniej krotko w Getafe, Hajduku i Celcie gdzie furory nie zrobil. Ostatnie dwa sezony w greckim przecietniaku z Krety. Obecnie w Azerbejdzanie.

Irytują mnie tacy ludzie jak Ty, którzy za wszelką cenę szukają pretekstu żeby udowodnić, że ktoś się myli a "ja" wiem wszystko. Jesteś takim cwaniaczkiem potrafiącym jedynie krytykować. Wymień kilku piłkarzy których chciałbyś żebyśmy pozyskali. Też się "pośmiejemy" !
Przeciez tu nie chodzi o to kto ma racje itp. Po prostu skala absurdu w tym watku czasem przekracza dopuszczalne normy.
Czekam az ktos zaproponuje C.Ronaldo do Wisly, w koncu moze chlop zapala miloscia do Wislackiej koszulki a przeciez statystyki tez ma fajne.
Temat na forum ciekawy ale ....a podawajmy jakies sensowne propozycje a nie polamatorow znad Baltyku czy podstarzale gwiazdy ktore predzej wybiora pilkarska emeryturke za milion euro rocznie w Arabii Saudyjskiej niz pensyjke na poziomie 400k euro przy R22.

Tak się składa, że wziąłem dane na podstawie artykułu z WP: http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32288,t...wiadomosc.html
W takim razie chyba zauwazyles, ze gosc zagral caly sezon podczas gdy inni sa dopiero w ledwo polowie?

To jest tylko moja propozycja. Zwróciłem na niego uwagę tylko ze względu na niesamowite statystyki, nic więcej. Poza tym napisałem że "Dziwię się że żaden klub z naszej Ekstraklasy nim się nie zainteresował", a nie: "Weźmy go do Wisły!"
Statystyki nie graja i przekonal sie o tym nie jeden pilkarz ze znacznie lepszym CV od Twojego asa.

I wiem, ze to tylko propozycja ale wybacz, ta propozycja jest zwyczajnie smieszna.

P.S. Jeżeli już jesteś taki "drobiazgowy" to nie dodałeś, że grał jeszcze w islandzkiej Ekstraklasie.
Czy to cokolwiek zmienia? Chyba nie zwazywaszy na fakt, ze Vikingur nie nalezy do islandzkich poteg.
Odpowiedz cytując