Wyświetl pojedynczy post
Str@żak
Member

Od: 06.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.12.2011, 17:11
@River
W swojej karierze nie gral w zadnym powaznym klubie. Bo trudno za powazne uznawac granie w ligach estonskich, lotewskich czy na trzecim poziomie w Czechach. Ma juz 26 lat a Ty sie przy nim upierasz.

Nieraz juz slyszalem o takich co to walili najwiecej bramek w sezonie w jakis ligach Wysp Owczych, na Lotwie itd. Mieli jakies kosmiczne statystyki itd. Zrobili takie kariery, ze nie jestem w stanie przypomniec sobie ich nazwisk...

Fajna bzdure podales. Podales klasyfikacje w ktorej czesc zawodnikow jest po calym sezonie a czesc dopiero w polowie.
W Estonii gra sie systemem wiosna-jesien, w Polsce, Hiszpanii, Niemczech itp nie wiec ten Twoj idol gral przez caly rok podczas gdy pozostali z listy (poza Doumbia) grali tylko pol roku.
Gdyby Ronaldo, Messiemu, Huntelaarowi itd liczyc runde wiosenna zeszlego sezonu to ten Twoj faworyt pewnie nie zalapal by sie do pierwszej dziesiatki.
Aha, i nie ma ligi w ktorej liczbe goli mnozy sie przez 3.

Albo masz słabą pamięć, albo takie "pojęcie" o piłce Znasz tego piłkarza?
http://www.transfermarkt.de/de/maris...ler_15404.html

Irytują mnie tacy ludzie jak Ty, którzy za wszelką cenę szukają pretekstu żeby udowodnić, że ktoś się myli a "ja" wiem wszystko. Jesteś takim cwaniaczkiem potrafiącym jedynie krytykować. Wymień kilku piłkarzy których chciałbyś żebyśmy pozyskali. Też się "pośmiejemy" !

Tak się składa, że wziąłem dane na podstawie artykułu z WP: http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32288,t...wiadomosc.html

Chyba nie potrafisz czytać ze zrozumieniem - To jest tylko moja propozycja. Zwróciłem na niego uwagę tylko ze względu na niesamowite statystyki, nic więcej. Poza tym napisałem że "Dziwię się że żaden klub z naszej Ekstraklasy nim się nie zainteresował", a nie: "Weźmy go do Wisły!"

Z pośpiechu popełniłem błąd - tak powinno to wyglądać:
gol x1 - gdy liga jest słaba
gol x1,5 - gdy jest przeciętna
gol x 2 - gdy jest dobra

P.S. Jeżeli już jesteś taki "drobiazgowy" to nie dodałeś, że grał jeszcze w islandzkiej Ekstraklasie.
Ostatnio edytowane przez Str@żak : 20.12.2011 o godz. 18:40.
Odpowiedz cytując