Niektórzy po prostu myślą że SKWK działa z premedytacją na szkodę klubu. Nie mogą zrozumieć że SKWK chce dla Wisły jak najlepiej.
Stąd głupawe pytania o zdjęcia, dowody i nazwiska. Tu jest ten problem.. niektórzy czasem tak pieprzą jakby Cracovia działała pod przykryfką nazwy SKWK, którzy probują rozwalać klub i skłócać kibiców.
Temat Świerczoka mozna zakończyć.
PS: nie jestem z SKWK jak i kilka tysięcy innych osób które trzymają ich stronę bo też się przyjęło że każdy kto ich popiera musi być z SKWK. Wiem tylko że w SKWK działa wiele poważnych osób, dla których Wisła jest na pierwszym miejscu w życia, chcą dla niej jak najlepiej więc osobiscie nie mam zastrzeżeń co do tego typu oświadczeń, bo wiem że mają racje i mogę spać spokojnie. Nie muszę mieć dostarczanych dowodów dotyczących jak teraz Świerczoka, ufam im bezgranicznie bo dla nich Wisła jest najważniejsza i jak wyżej chcą dla niej jak najlepiej. I czy ktoś to rozumie czy nie, to nie można w imię sukcesów się zeszmacić, żeby za 30 lat nie wpajać bajek wnukom że Wisła jako ekipa była bez honoru i zasad, tylko wolała mieć o 10 bramek mniej w sezonie ale iść ulicą z podniesionym czołem.
Cytat:
|
Wszystko OK, tyle że zaufanie do SKWK zostało nadszarpnięte już kilka razy: sprawa Franka, także nie dziwota że większość nie wierzyła im na słowo.
|
Ale w jaki sposób? przeciez nie napisali nieprawdy tylko fakty odnośnie Frankowskiego. Ale nie ma co do tego wracać.