Wyświetl pojedynczy post
River
Senior Member

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.12.2011, 21:53
Str@żak napisał(a):Wyświetl post
To prawda, że liga estońska jest słabą ligą, ale przypomnij mi w jakiej lidze pierwsze kroki stawiał Rudnevs?
A przypomnij sobie w ktorej sie wypromowal i w jakim wieku...

Poza tym pamiętamy dobrze do tej pory Levadię...
Tak jest, dlatego byle ogórek z Estonii bedzie dla nas wzmocnieniem.

Gdyby każdy brał pod uwagę to kto w jakiej gra lidze to dziś nie mógłbyś oglądać takich piłkarzy jak: Stankevičius (Lit, Lazio), Giggs (Wal, Man. Utd), Bale (Wal, Tottenham) czy chociażby Vucinić (Cza, Juventus).
Co ma piernik do wiatraka? Moze najpierw przesledz historie karier tych pilkarzy. Oswiece. Giggs do MU trafil jako mlody chlopak, podobnie jak Bale do Kogutow. Vucinic do Wloch trafil w wieku 17 lat.
Kazdy z nich trafial do zachodnich klubow jako nastolatek a nie jako 26-letni ogór, ktory swoja dotychczasowa kariere poswiecil na bieganiu po lotewskich i estonskich ligowych boiskach, z przerwa na kilkumiesieczny epizod w... III lidze czeskiej. Tak, tak, to Twoj zawodnik.

Nie każę go ściągać to jest tylko moja PROPOZYCJA. A nawet gdyby go kupili to max. za 100 tys. euro.
Moglby kosztowac i 100 euro.

Wiem, ze to temat o transferowych propozycjach ale nie podawajmy tu zawodnikow, ktorzy maja tylko ladne statystyki a ich kariera to zwyczajny smiech.

Takie propozycje to zwyczajna obelga dla Wisly.
Odpowiedz cytując