Str@żak napisał(a):

|
To prawda, że liga estońska jest słabą ligą, ale przypomnij mi w jakiej lidze pierwsze kroki stawiał Rudnevs?
|
A przypomnij sobie w ktorej sie wypromowal i w jakim wieku...
Str@żak napisał(a):

|
Poza tym pamiętamy dobrze do tej pory Levadię...
|
Tak jest, dlatego byle ogórek z Estonii bedzie dla nas wzmocnieniem.
Str@żak napisał(a):

|
Gdyby każdy brał pod uwagę to kto w jakiej gra lidze to dziś nie mógłbyś oglądać takich piłkarzy jak: Stankevičius (Lit, Lazio), Giggs (Wal, Man. Utd), Bale (Wal, Tottenham) czy chociażby Vucinić (Cza, Juventus).
|
Co ma piernik do wiatraka? Moze najpierw przesledz historie karier tych pilkarzy. Oswiece. Giggs do MU trafil jako mlody chlopak, podobnie jak Bale do Kogutow. Vucinic do Wloch trafil w wieku 17 lat.
Kazdy z nich trafial do zachodnich klubow jako nastolatek a nie jako 26-letni ogór, ktory swoja dotychczasowa kariere poswiecil na bieganiu po lotewskich i estonskich ligowych boiskach, z przerwa na kilkumiesieczny epizod w... III lidze czeskiej. Tak, tak, to Twoj zawodnik.
Str@żak napisał(a):

|
Nie każę go ściągać to jest tylko moja PROPOZYCJA. A nawet gdyby go kupili to max. za 100 tys. euro.
|
Moglby kosztowac i 100 euro.
Wiem, ze to temat o transferowych propozycjach ale nie podawajmy tu zawodnikow, ktorzy maja tylko ladne statystyki a ich kariera to zwyczajny smiech.
Takie propozycje to zwyczajna obelga dla Wisly.