Wyświetl pojedynczy post
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.12.2011, 12:33
farben napisał(a):Wyświetl post
Stan wojenny wspomina były piłkarz GTS Wisła Kraków

http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...akow,id,t.html

Ciekawa opowieść Motyki. No, chłopaki z Wisły nie czuli się wtedy najlepiej. Trudno się dziwić.
To parchate srule będą miały kolejny "argument" dla swoich zomowskich opowieści..Zobaczycie minie ze 2-3 lata i na stałe wpiszę się w ich matrylologie, to, jak z mieszkania Motyki, obserwowali ich i biednych obrzezanych piłkarzy..

A juz komentarz pod artykułem, jak to ich chodzi średnio po 10 tysięcy rozpierdala mi system.. Nie dość, że bilety w cenie wejścia do szaletu miejskiego, przyszło ich dwa razy ponad 10 koła(Legia i derby),a już na ostatnim meczu u siebie z Bełchatowem ledwie 5 tysiaków hehe W ogóle cały ten komentarz to jedna wielka beka, nas 700 w Jaworznie(a było 1,8 tyś) ich 2000 w Gliwicach(gdzie tam ....a weszli w tyle?hehe..)
Podobnie było po naszym meczu z Polonia czy Górnikiem gdzie onet napisał, że było 8 tyś, to .....i spuszcczały się przez tydzień, ze chodzi nas tak mało jak ich !
Zawsze mnie zastanawią czy to tak mało inteligentne bydło czy tak skuteczna propaganda..Pewnie to i to..

Ehhh..Tylko se ciśnienie podniosłem..
[][][][]> T S W <[][][][]
Odpowiedz cytując