Wyświetl pojedynczy post
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.12.2011, 19:17
darks napisał(a):Wyświetl post
Z faktu, że Twój sposób pojmowania tej kwestii podziela wielu innych ludzi, zbyt daleko idących wniosków bym nie wyciągał... Optymalnie byłoby wtedy, gdyby wartości materialne i niematerialne szły w parze. Natomiast każdy w szczeniackich latach odwalał akcje, których by nie powtórzył po czasie. Jeśli rzeczywiście nienawidzi Wisły, to chyba wiadomo jaki wybierze kierunek. Natomiast jeśli była to popisówka i wybryk to, nie skreślałbym chłopaka. Nie mam zapędów moralizatorskich, oczekuję jedynie profesjonalizmu w podchodzeniu do swoich obowiązków. Oczywiście nie mam monopolu na rację, to tylko moje skromne zdanie...
Przecież masz czarno na białym jego reakcję. Czy powiedział, że SKWK skłamało? Odwołał cokolwiek? Powiedział, że żałuje że przeprasza?

Nie. Powiedział:
Cytat:
Co na to sam Świerczok? - Widziałem to oświadczenie. To dla mnie śmieszne. Myślę, ze jakbym strzelił trzy bramki dla Wisły to zmieniliby o mnie zdanie - mówi. Piłkarz zapewnia, że oświadczenie kibiców nie zatrzymałoby jego przejścia do Wisły. Z naszych informacji wynika jednak, że Świerczokowi jest o wiele bliżej do Bundesligi.
Więc przestań go wybielać na siłę, bo jak widać on ma na to wyR%$^ane totalnie...
Ddf
Odpowiedz cytując