darks napisał(a):

|
Z faktu, że Twój sposób pojmowania tej kwestii podziela wielu innych ludzi, zbyt daleko idących wniosków bym nie wyciągał... Optymalnie byłoby wtedy, gdyby wartości materialne i niematerialne szły w parze. Natomiast każdy w szczeniackich latach odwalał akcje, których by nie powtórzył po czasie. Jeśli rzeczywiście nienawidzi Wisły, to chyba wiadomo jaki wybierze kierunek. Natomiast jeśli była to popisówka i wybryk to, nie skreślałbym chłopaka. Nie mam zapędów moralizatorskich, oczekuję jedynie profesjonalizmu w podchodzeniu do swoich obowiązków. Oczywiście nie mam monopolu na rację, to tylko moje skromne zdanie...
|
Przecież masz czarno na białym jego reakcję. Czy powiedział, że SKWK skłamało? Odwołał cokolwiek? Powiedział, że żałuje że przeprasza?
Nie. Powiedział:
Cytat:
|
Co na to sam Świerczok? - Widziałem to oświadczenie. To dla mnie śmieszne. Myślę, ze jakbym strzelił trzy bramki dla Wisły to zmieniliby o mnie zdanie - mówi. Piłkarz zapewnia, że oświadczenie kibiców nie zatrzymałoby jego przejścia do Wisły. Z naszych informacji wynika jednak, że Świerczokowi jest o wiele bliżej do Bundesligi.
|
Więc przestań go wybielać na siłę, bo jak widać on ma na to wyR%$^ane totalnie...