Wyświetl pojedynczy post
darks
Senior Member

Od: 12.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.12.2011, 19:11
snyrting napisał(a):Wyświetl post
Trafiłeś w samo sedno sporu. Ciebie interesuje biznes i aspekt sportowy, natomiast ja staram się oceniać sprawę z punktu widzenia ochrony wartości innych niż materialne.
Nie sądzę żebyśmy doszli w tej sytuacji do kompromisu. Pozostaje mi się cieszyć, że póki co, to ja i ludzie podobnie myślący stanowimy większość.
Z faktu, że Twój sposób pojmowania tej kwestii podziela wielu innych ludzi, zbyt daleko idących wniosków bym nie wyciągał... Optymalnie byłoby wtedy, gdyby wartości materialne i niematerialne szły w parze. Natomiast każdy w szczeniackich latach odwalał akcje, których by nie powtórzył po czasie. Jeśli rzeczywiście nienawidzi Wisły, to chyba wiadomo jaki wybierze kierunek. Natomiast jeśli była to popisówka i wybryk to, nie skreślałbym chłopaka. Nie mam zapędów moralizatorskich, oczekuję jedynie profesjonalizmu w podchodzeniu do swoich obowiązków. Oczywiście nie mam monopolu na rację, to tylko moje skromne zdanie...

Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Jak cie tak interesuje tylko wartość sportowa, to po co jesteś za Wisłą? Przerzucić się na Barcelonę, Chelsea, czy inne Manchestery...
Choć i tam, kibice nie patrzą tylko na poziom sportowy (choćby sytuacja z Figo parę lat letmu..)
Podziwiam umiejętność wyciągania wniosków i czytania ze zrozumieniem... Pozwolisz, że przez szacunek do samego siebie nie odpowiem na Twoje pytanie.
Odpowiedz cytując