Wyświetl pojedynczy post
Ivory1906
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.12.2011, 11:13
I sezon juz za mna. Mistrzostwo zdobylem w cuglach wygrywajac 25 meczow i 5 remisujac zadnej porazki ( to byl taki moj maly cel ) Niestety odpadlem z Ligi Mistrzow juz w fazie grupowej w ktorej mialem Man UTD, Lille oraz Valencie.
Tak szczerze to i tak najmniej mi zalezalo w tym sezonie na pucharach bo nie mialem jeszcze skladu zgranego ani skompletowanego.
Na ten moment kupilem dwoch mega zdolnych juniorow Jiri Perino oraz Josef Svehla, jestem ciekaw jak sie rozwina. Poszukuje rownierz bramkarza na gwal ktory z miejsca wskoczy do 1 skladu i bedzie naprawde bardzo dobrze bronil. Kuszczak Dudek nie chca przejsc ;/ .
Teraz jeszcze pytanie poleci ktos bardzo dobrego scouta ktory przejdzie do Wisly ? Stasiu wypial sie i poszedl w cholere wiec potrzebuje kogos innego

Panowie mam pytanie odnosnie przygotowan letnich do sezonu...Jak Wy je rozpoczynacie i czy dajecie tournee czy tylko mecze towaarzyskie ? Spojrzalem przed chwila w terminarz i mam wolne tylko kilka dni w lipcu kiedy moge zoorganizowac sparingi....
Ostatnio edytowane przez Ivory1906 : 18.12.2011 o godz. 11:55.
Odpowiedz cytując