Wyświetl pojedynczy post
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.12.2011, 20:07
fialo napisał(a):Wyświetl post
Sprawę znam bardzo dobrze i z całą pewnością mogę stwierdzić, że dopóki Wisła nie zgłosiła się z ofertą śWIERCZOK był zadeklarowanym żydem, wożącym się w takich właśnie "atrybuach".

Powtarzam, gdyby plotki pochodziły od jakiegoś junior membera, to nawet bym nie komentował sprawy.

Ale oprócz tego posta w sprawie zdążyło się wypowiedzieć SKWK.

Teraz podejdźmy do sprawy logicznie - kto ma interes w tym żeby mówić nieprawdę? Stowarzyszenie czy Świerczok?
Czy gdyby SKWK nie miało na poparcie swoich tez dowodów, to ryzykowaliby złamanie kariery temu chłopakowi? Możemy mieć różne zdanie na temat tej organizacji, ale też podejdźmy do sprawy racjonalnie, nie sądzę żeby działali tam aż tak nieodpowiedzialni ludzie.
Dla mnie sprawa jest jasna. Piłkarz walczy tutaj o wysoki kontrakt i możliwość grania w najlepszej drużynie piłkarskiej w kraju, wszelkie jego tłumaczenia są dla mnie po prostu niewiarygodne.

A co do apelu o czekanie na rozwój spraw. Tak jak pisałem, kiedy mamy podnosić takie zarzuty jak nie teraz? Już po tym jak podpiszemy z nim kontrakt i zapłacimy Polonii 1.5 mln zł? Wtedy już będzie za późno.
Ostatnio edytowane przez snyrting : 17.12.2011 o godz. 20:11.
Odpowiedz cytując