fresh.cie napisał(a):

|
Myślę, że teraz to będą tylko uzupełnienia braków. Czyli maksymalnie 3 transfery(tak mi się wydaje bynajmniej) - lewy obrońca, środkowy obrońca i skrzydłowy. Na jakieś wzmocnienia z prawdziwego zdarzenia czekałbym do lata. Teraz czekam na piłkarzy, może nie na poziomie Meliksona, ale tylko odrobinę odbiegających od niego, którzy będą prezentować poziom, który gołym okiem będzie widać, że jest lepszy niż np. Dragana.
|
Po co transfery nam w lato ? Oczywiście, są potrzebne ,lecz teraz są najważniejsze! Teraz trzeba walczyć na trzy fronty (Liga,Liga Europejska, Puchar Polski). Ty myślisz że takim składem damy radę? Teraz, w zimę , trzeba by z 4 a nawet 5 transferów abyśmy w ogóle powalczyli. Jednak teraz najważniejsza jest Liga. Na miejscu Wisełki byłbym w stanie odpuścić sobie chociaż jedno. Ja bym odrzucił Puchar Polski. Na dwa fonty łatwiej.. Podstawa to w zimę sprowadzić obronę. Ona najgorsza jest. Prawa,lewa. Jovanović potrzebuje konkurencji , a na lewą potrzebny bez gadania. Zostawiłbym również Diaza , który na środku gra bardzo dobrze. Czekaj też zrobił na mnie wielkie wrażenie ostatnio.