Wyświetl pojedynczy post
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.12.2011, 13:20
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Ja mam ciągle wrażeni, że Jirsak jest dobrym piłkarzem, ale do zupełnie innej drużyny, do zupełnie innej gry.
W Wiśle jego możliwości nie sa wykorzystywane, bo Wisła takiego gracza jak Jirsak raczej nie wykorzysta nigdy. Nie podejmuje się wskazania solidnej ekipy gdzie Jirsak byłby liderem, i gdzie gra robiona byłaby pod niego. U nas Tomek pałęta się po boisku gdzieś w drugiej linii a powierza mu się najczęsciej zadania wspierania DP, bardziej niż kreowania gry.

To taki element z trochę innego zestawu puzzli. Niby kolory pasują, ale za żadne skarby nie wpasujesz tego do obrazka, natomaist w innym zestawie byłby nieodzowny
Dokładnie. Ciągle widać, że ma potencjał, ale czegoś brakuje. Ten gracz tak naprawdę nigdy nie dostał prawdziwej szansy. Jako gracz pierwszego składu zaczynał mecz ligowy chyba góra 30 razy (na 4,5 sezonu u nas). Nie wiem jak to się odbija na piłkarzu, ale chyba taki zawodnik nie czuje wsparcia za strony trenera.

Co do Chrapka ciekawe, czy skorzystamy z możliwości ściągnięcia go już zimą. Ciekaw jestem jakby sobie poradził w pierwszej drużynie. Bruda możemy wypożyczyć. Niektórzy go tu już skreślili, ale ile razy on zagrał w dorosłej piłce? Mam wrażenie, że oczekuje się od niego cudów.
Odpowiedz cytując