Sialalalala napisał(a):

|
powalczyć, no tak przecierz oni co roku biją się z Realem Barcą Milanem itp o zwycięstwo w LM ... sklad same gwiazdy Ronaldo, Romario, a nawet Rivaldo w ataku ... połóżmy się przed nimi
|
Nam krzywdę potrafi zrobić jakiś anonim z Bielska Białej czy Zabrza.
Wisła nie ma obrony, tylko furę szczęscia, dobrego bramkarza i częstą ciotowatośc rywali, którzy nie potrafią wykorzystywać dogodnych sytuacji wynikających z w....iających błędów w obronie Wisły. Jeśli o mnie chodzi to mam kilka stanów przedzawałowych gdy tylko obrońcy Wisły są w posiadaniu piłki. A jak dołożą do tego klepkę piłki między sobą to mam dość. Wiadomym jest że zaraz któryś poda do rywala piłkę albo tak kopnie piłkę że wyjdzie na aut. Pareiko jak ma piłkę przy sobie niech puści dzidę do przodu , tam w pomocy i ataku będą wiedzieli co zrobić z piłką. Raz na czas obrona jako tako się dobrze spiszę ale to jest 1 dobry mecz na 10 złych. Potrzeba nam obrona , nie prowizorka. Jak obrona będzie to przejście Standardu będzie możliwe. Taki Diaz już na początku asystował przy bramce dla Twente. Asysta nie zaliczona bo Pareiko jakimś cudem wytrzymał napięcie po s.......eniu sprawy przez Diaza i ta wyszła za linię bramkową. Takich podań do rywala Diaz zaliczył z 5. Nieatakowany kopię piłkę pod nogi piłkarzy Twente. Mecz o wszystko, a ten nie wiem czy na.......ony alkoholem czy co bo zachowuje się jak nieodpowiedzialny smarkacz. Stan trochę dojebał z tym że nie przeprowadzi większych zmian. Mamy dobrą drużynę, owszem, ale obrona często całą pracę zespołu niweczy przez głupotę i brak umiejętności.
Jakby ktoś chciał popatrzeć
skrót z ESPN
http://soccernet.espn.go.com/video?cc=5739
i SkySport
http://rutube.ru/tracks/5109920.html...9a9bf2512a7ea7
pod koniec wychwalą kibiców Wisły.
Barcelona przegrywa po głupich błędach. Ale raz na 30 meczów.
A Wisła te same błędy powtarza w obronie praktycznie za każdym razem.
Jak nie widzisz różnicy i uważasz że my mamy obronę to pozostaje mi się zaśmiać i zakończyć dyskusję. I mi nie chodzi o Barcelonę tylko nawet taką przysłowiową Odrę Wodzisław, która dysponuje lepszą obroną.
Ile głupich bramek straciliśmy w lidze i pozostałcyh rozgrywkach? idiotycznych wręcz. Bramek, których nie powinno być.
To samo w meczach z Fulhamem czy Twente. Wynik idzie w świat i widzi 1-4, a nie zasłużyliśmy na takie wyniki z przebiegu meczu i to mnie boli, ale nasza obrona dała popis. To samo z Odense 1-3. My to mogliśmy wygrać, ale jeden drugi idiotyczny błąd i gole z niczego. Z pozostałych zawodników widząc akrobacje cyrkowe kolegów z obrony schodzi powietrze i po meczu, po czym mamy jakiś absurdalny wynik dla Odense.