Wyświetl pojedynczy post
RYBA
Senior Member

Od: 10.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.12.2011, 22:15
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Skoro Mistrz Polski boi sie 6 druzyny poprzedniego sezonu ligi belgijskiej to moze sie lepiej wycofajmy co? Sa na Naszym poziomie, teraz nie mozna powiedziec ze sa lepsi - to pokaze dopiero bezposredni pojedynek. To, ze wygrali grupe w pilce noznej nic nie znaczy - nie takie rzeczy sie juz zdarzały.
Dodajmy też że zdobywcy pucharu Belgii w poprzednim sezonie. Pozatym podobnie jak my zajmują teraz 6 miejsce w swojej lidze. Oczywiście ze sa na Naszym poziomie, kazda z druzyn w 1/16 LE jest na naszym poziomie w tej chwili, ale nie ma co ukrywać że faworytem nie jesteśmy. Nie chodzi o to że wygrali grupe (chociaż to też coś chyba znaczy, zauważ w jakim stylu to zrobili - 4 zwyciestwa 2 remisy i ile bramek stracili - 1 w 6 meczach a My....no właśnie ? ) chodzi bardziej o to w jakim stylu grają, widziałem 3 mecze z ich udziałem w jupiler league i naprawde wygladali solidnie, podobnie jak Twente.

Ale tak jak zauważyłem juz w poście do którego sie doczepiłeś - wszystko jest możliwe i wierzyc trzeba do ostatniej sekundy (czasem juz nawet skonczonego meczu
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
Odpowiedz cytując