Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.12.2011, 19:57
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Wzmocnienia, wzmocnienia i jeszcze raz wzmocnienia .
Jeśli przy zarobinej kwocie w pucharach pozostaniemy bez jakichkolwiek wzmocnien, bedzie to niestety oznaczać ze pora zgasić światło...

Kasa zawsze się będzie rozpływać.
I tu zgoda ponad podziałami innymi.

Jeśli Stan mówi że kadra jest okay to tylko aby mówić, bo te 2 a lepiej 3 wzmocnienia i to jakościowe są niezbędne.

A co do gaszenia światła ... to nawet jak Wisła grała w II lidze to żadnego gaszenia światła nie było, więc bez przesady z tym końcem Wisły.

Co do roku 2011 to wiosna bardzo udana, ale jesień mimo awansu do dalszej fazy LE to zimny prysznic. 10 punktów straty do lidera w naszej lidze, 16 bramek w 17 meczach i wysokie porażki w LE, no ale i awans !

Ważne abyśmy umieli wyciągnąć z tej jesieni dobre wnioski. Pierwszy to taki że potrzeba jakości wśród kadry piłkarskiej(gotówkowe transfery do wyjściowej jedenastki), drugi to trener co będzie rozwijał drużynę ...Czekaj, lub Bunoza, lub Jovanović a nie Jaliens, czy Lamey. Garguła obok Meliksona a nie zamiast, Diaz nigdy nie na LO, a na środku ewentualnie jako def,. pomocnik ... schematy w grze ofensywnej, no nie możemy grac jak w 6 ostatnich spotkaniach w lidze 0-1, 0-1, 0-1, 1-0, 1-0, 0-1 ... toż to horror. Jak lubiłem Maaskanta i doceniam sukcesy Moskala, to nie chcę takiej stabilizacji, choc za samą ideą gorąco jestem. Nowy trener, ofensywna piłka i 2 , lub 3 transfery i spokojna praca jednego sztabu trenerskiego i pełnej kadry minimum przez rok ... to byłoby coś.
Ostatnio edytowane przez milosz : 16.12.2011 o godz. 20:03.
Odpowiedz cytując