Wyświetl pojedynczy post
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.12.2011, 19:37
rafaltwsd napisał(a):Wyświetl post
Nie jest doswiadczonym szkoleniowce? fakt no ale kiedy ma nim zostać skoro zawsze ma być asystentem Wypowiedzi na ten temat można porównać z pracodawcą który szuka młodego pracownika ( max 25 lat ) z ukończonymi studiami i 20 latami praktyki
Dokładnie.
Dla mnie te obawy 'jak on, człowiek bez doświadczenia sobie ma niby poradzić z takim kosmosem jak przygotowania do sezonu' są kompletnie z dupy. Moskal uczestniczył w wielu naszych przygotowaniach, również jako trener i to nie jest dla niego żadna nowość. Poza tym od tego jest przede wszystkim trener Bahr! Myślę że akurat od tej strony możemy mieć najmniejsze obawy co do Kazika. Ba, jestem przekonany że jako osoba funkcjonująca niegdyś jako zawodnik, teraz od wielu lat jako trener w naszych realiach jest w stanie opracować lepszy plan przygotowań od kogoś z mitycznej 'zagranicy', dla którego zima i taka przerwa z nią związana jest absolutną nowością.
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując