serek.c2 napisał(a):

|
Przepraszam, że użyłem słowa "chłopcze" ale jakoś znaleźć informacji o Twoim wieku nie mogę a wypowiedzi i nieumiejętność czytania ze zrozumieniem oceniłem na "chłopięcy" wiek.
|
Przepraszać nie umiesz bo w tym samym zdaniu próbujesz mnie nieudolnie ponownie obrazić. Czytać cudzych tekstów nie potrafisz, ale to Twój problem a nie mój (no cóż pięknym za nadobne).
Wiek mój jest łatwy do zinterpretowania skoro kilka razy pisałem że kibicuje Wiśle od połowy lat 70-tych, widać więc mogę do Ciebie mówić ...dzieciaku.
Doza szczęścia czy pecha to wybitnie subiektywne interpretacje zdarzeń ...ot w meczu z Apoelem te 3 bądź 5 minut to pech czy szczęście a jeżeli to kogo ? Apoel był lepszy od nas i zasłużył na awans, ale w dwumeczu (który bramkowo przegraliśmy) moim zdaniem byliśmy lepsi od Odense i nasz awans jest zasłużony, bo wykazaliśmy większą w tym determinacje niż Fulham. Fakt był on mega szczęśliwy w finałowej części ale na zimno analizując rywalizację z Odense byliśmy od nich lepsi. Fulham zaś przegrali bo sport ... to charakter a nie tylko umiejętności. Nie raz się zdarzało i zdarzać będzie że drużyna o większym potencjale przegrywa zasłużenie z rywalem o potencjale mniejszym.
TeeS napisał(a):

|
Na razie to Ty deprecjonujesz osiągnięcia innych i żyjesz w przeświadczeniu o wielkości Wisły. Że przypomnę sformułowanie - APOEL wygrał z nami tylko zgraniem. Ciekawe że miał takie szczęście cały czas w LM, że trafiał na mniej zgranych...
|
Jakie to cudze osiągnięcia deprecjonuje ...coś bredzisz kolego.
Ja żyje w realnym świecie gdzie aktualnym MP jest ... Wisła Kraków i jak masz inne dane ...to widac ktoś Cię wprowadził w błąd.
Nigdy nie pisałem że Apoele był lepszy tylko zgraniem ale ...doświadczeniem. My jesteśmy na etapie budowy drużyny oni ją już mają i to niezłą. Zawsze ceniłem Apoel i ...aktualnie im kibicuję ...bo ich każdy sukces jest też naszym sukcesem, a to dlatego że z nimi wygraliśmy po perfekcyjnym meczu w obronie 1-0 w Krakowie. Fajnie by było zobaczyć Apoel w 8-ce LM.
Tak, zgranie a raczej stabilizacja w Wiśle byłaby mile widziana. My mega gwiazd do Wisły nie sprowadzimy ale charakterem i zgraniem możemy dużo nadrobić. Stabilizacja w Wiśle , nie 6 nowych zawodników tylko max 2 lub 3 i dobry trener to moje życzenia na rok 2012 i rzecz jasna dobre wyniki w pucharach europejskich i polskiej lidze.
_________
serek.c2
Okay, różnimy się ...a za tekst o "życiowych problemach" sorry, ale nic mnie tak nie wkurza jak odbieranie radości np. kibicom Wisły że to tylko fart, otóż szczęściu trzeba pomóc a MY to ...
potrafiliśmy i dlatego jesteśmy wielcy !