milosz napisał(a):

|
A odpowiedz sobie na pytanie ile Pan Cupiał wyłożył kasy na Wisłę od 1999 roku i ile zdobył z nią tytułów MP, a w raz nim ile dał Nam radości. Jakoś bardziej wierzę w rozsądek naszego bossa niż netowych facho(f)ców od wiecznego narzekania.
|
Cupiał to nie jest studia bez dna i jego sponsorowanie też kiedyś musi się skończyć o ile się już jakiś czas temu nie skończyło, a teraz jesteśmy już samofinansującym się zespołem, a Cupiał kupuje jedynie reklamę Tele-Foniki za 5 mln złotych.
Weszliśmy w etap gdzie jakikolwiek remis można wziąć w ciemno, a o wygraną należy się modlić, bo chociaż Standard Liege nie jest jakimś Atletico itp. ale tutaj należy zadać pytanie czy my mamy jakikolwiek powód/zawodników aby myśleć pozytywnie

Nasza wygrana z Standardem Liege może być równie taką sensacją jak Legi ze Spartakiem ale naszczęście nie takie sensację w futbolu się zdarzały ale gdy czytam że mamy 55% szans na zwycięstwo to boli mnie głowa od tego jaki poziom intelektualny ma tworzący taki artykuł dziennikarz ;]
do szprotson:
Jeżeli nie zrozumiałeś to zapewne napisałem zbyt zawile ale postaram się rozjaśnić, iż Standard nie odnosił wcześniej jakiś większych sukcesów w Europie bodajże, dopiero 2 lata temu dostał się do Ćwierćfinału LE, teraz chcą zapewne postawić kolejny kroczek na przód i kolejny ćwierćfinał nie zdziwiłby ich zbytnio.