Wyświetl pojedynczy post
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.12.2011, 17:09
Awe napisał(a):Wyświetl post
A tak na marginesie to mam pytanie do obecnych tu kibiców najlepszej drużyny roku 2011 oprócz końcówki grudnia. Wy to się interesujecie piłką czy nie? Bo jak Legia dołowała to prowadziliście tu na forum kampanie szydery z osób, które podniecały się wygranymi Wisły. Bo kto by się interesował jakimiś skórokopami, kibicowanie Legii to coś więcej, Powstanie Warszawskie, ja to właściwie nie znam wyników Legii, polska liga jest tak słaba, że nie wiem kto to ogląda, no i Powstanie Warszawskie. A jak Legia gra lepiej to pierwsi do komentowania Nawet się piłkarze pojawili pod nickami
Wiesz, że też to zauważyłem

Gdy Legii nie idzie, to są teksty na sztywno- o kibicowaniu, PW, wyjazdach.Gdy Legii idzie, pojawią się delikatne uszczypliwości i stopniowana, coraz to większa napinka .
Najlepsze jest to, że ludzie tutaj i tak mają dużą tolerancję, bo na forum Legii, gdy pisałem o APOELU i możliwym ewentualnym awansie do LM, zostałem namaszczony jako wielki "napinacz" i prowokator.(oczywiście tylko przez niektórych, bo jednak sporo forumowiczów-zwłaszcza tych starszych trzyma najwyższy poziom)

A co do 14 MP.Panowie, nie wygłupiajcie się.Jeśli ktoś ma jakieś kompleksy, to trudno.Jakoś sobie musi z nimi poradzić.Skoro ten Pan chcę zaklinać rzeczywistość, to niech to robi. Sam musi dojść do tego, czy przypadkiem przez tego typu podpisy nie ośmiesza siebie lub swojego klubu.Miało byc dumnie a jest imo "durnie"
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 16.12.2011 o godz. 17:15.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując