Wyświetl pojedynczy post
robsondinio
Junior Member

Od: 08.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.12.2011, 16:42
Witam

Nie da się ukryć że los był bardzo łaskawy a standard jest najsłabszym zespołem z belgijskich które były do wylosowania. Jednakże trzeba zachować zdrowy rozsądek i docenić rywala który bądz co badz wygrał grupe tracąc tylko jedną bramkę!nie poniósł porażki.

Zespoły z ligi Belgijskiej postrzegam jako ubogiego krewnego drużyn z ligi Holenderskiej.Organizacja gry na dobrym europejskim poziomie, technika też niczego sobie i odpowiednia materiał z którego mozna zrobić dobry zespół należy się szacunek temu zaspołowi ale nie ma czego się bać.

Jest to zespół do przejscia ale tylko wtedy gdy Wisła spełni kilka warunków:
-Wszyscy zdrowi
-jasna sytuacja z trenerem
-Indywidualności w takich meczach są bezcenni także mam nadzieje ze Małecki i Melikson zgraja tak jak potrafią
-Licze na to że nie zobacze już wiecej na boisku holenderskich trampkarzy
- najważniejsza rzecz bez której zaden polski klub nie ma szans na arenie miedzynarodowej serce i walka dla barw klubowych oraz organizacja kontrataku który trzeba trenować do upadłego na zgrupowaniach.
-Acha i bym zapomniał mam głęboką nadzieje żę moskal czy kto by to nie był trenerem, nie zrobi to co bakero z Lechem na wyjeździe gdy grali z bragą chcąc bronic za wszelką cene zaliczki.To było by sportowe harakiri.
Odpowiedz cytując