Wyświetl pojedynczy post
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.12.2011, 10:35
Glova91 napisał(a):Wyświetl post
To uwielbiam wsrod kibicow haha. Mam w swoim otoczeniu wielu legionistow, ale Ci forumowi sa lepsi (bo mniemam, ze emj10 jest za legiia, bo napisal o niej jako "MY")
Bramkarz fajtłapa? Niedawno gdy gral w poloni bytom czy jakos tak byl noszony na rekach przez kibicow legii, jaki to super bramkarz, jakie to on pily wyciaga itp hehe. A dzis fajtłapa
Stoperzy kulawi- do nie dawna wedlug nich najlepsza para stoperow w lidze, potezny fiozycznie Dikson Choto i profesor wyszkolony w Hiszpanii ktory prawie nie popelnia bledow Astiz. No ale coz dzisiaj to wedlug nich to tylko kulawe zlowie.
Najlepszy prawy obronca w Lidze!...- tak twierdzili do nie dawna, Do reprezentacji go! dalo sie slyszec. A dzis najwazniejsze jest to...jak sie ubiera
Nie jestem kibicem Legii, ale ta wypowiedź jest durna. Wedle Twojej logiki trzeba założyć, że gdyby Janek Tomaszewski w tym momencie wszedł do bramki na poziomie Ekstraklasy, to prze śmieszna byłaby sytuacja, w której ktoś śmiał by się...śmiać z jego fajtłapowości, wszak był jakiś czas temu noszony na rękach przez tłumy.

Czy fakt, że dwa, czy trzy lata temu Choto należał do najlepszych obrońców w lidze czyni go dożywotnio takowym obrońcą? Przecież on już od bardzo długiego czasu praktycznie nie gra w piłkę. Czy fakt, że Skaba miał dobry okres, a teraz, po wielu tygodniach siedzenia na ławce wygląda jak totalna fajtłapa jest czymś niezwykłym? Czy fakt, że Rzeźniczak ostatnio mocno obniżył loty i gra dużo słabiej od Jędrzejczyka jest czymś nadzwyczajnym?

Ludzie, litości...Rozumiem, że jak powiem w tym momencie, że Boguski nie należy do najbardziej wartościowych piłkarzy Wisły to mnie wyśmiejesz? Wszak bodaj trzy lata temu był jednym ciekawszych ofensywnych zawodników w naszej lidze...
Ostatnio edytowane przez rw88 : 16.12.2011 o godz. 10:37.
Odpowiedz cytując