Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.12.2011, 13:21
AntyDrozd napisał(a):Wyświetl post
drozdzik przepraszam że sie wcinam ,ale obserwuje Twoje posty od początku tematu i Ciebie naprawde już opętało..nie myśl sobie,że nie chciał bym żeby sie to wyjaśniło ale to co Ty wygadujesz te swoje coraz to nowsze teorie przemyślunki to sie w głowie nie mieści..posiadasz Ty swoje życie prywatne czy wszystko juz zostawiłeś dla katastrofy ? Nie chce Ci jechać ani nic w tym stylu tylko poprostu najzwyczajniej mi Cie żal
Zupełnie niepotrzebnie, lepiej pomyśl nad sobą. Nad własnym stosunkiem do spraw fundamentalnych, nad własnym podejściem do rzeczywistości, nad chęcią poznawania tej rzeczywistości takiej jaką ona faktycznie jest. Czy czasem nie masz spraw fundamentalnych w d... bo wydaje Ci się że nie mają one wpływu na wypełnienie miski.

Przedstaw swoje teorie i przemyślunki, jeżeli takowe posiadasz. Poprzyj je jakimś obiektywnym argumentem. Skonfrontuj swoje przemyślunki i argumenty z przemyslunkamii argumentami innych i na tej podstawie wyciągnij własne wnioski. Zamiast ślepo wierzyć w to co terkoczą gadające głowy w TV.

I o jakich co raz to nowych teoriach mówisz? Ja kilku rzeczy jestem pewny, a to dlatego ze po mojej stronie jest niepodważalny ekspert czyli FIZYKA i jej prawa.

1. Brzoza nie ma prawa urwać skrzydła takiego samolotu.
2. Gdyby samolot uderzył w ziemię w całości powstałaby solidna dziura w błotnistej ziemi.
3. Duraluminiowy kadłub uderzając w ziemię z prędkością 200 km/h nie ma prawa się rozlecieć na strzępy. Chyba że wyhamuje z prędkości 200 km/h do zera na drodze kilkunastu metrów.

Czekam na kontrargumenty albo wyjaśnienia dlaczego skrzydło jest urwane, dlaczego nie ma dziury w ziemi, dlaczego samolot jest w strzępach, panie rozżalony.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując