Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.12.2011, 19:45
już nie przesadzajmy. ceny biletów na Twente są naprawdę atrakcyjne, zważywszy na to, że nie jest to mimo wszystko mecz o pietruszkę. obstawiam, że ze wszystkich drużyn grających w Europie teraz, ciężko by było znaleźć więcej niż kilka, mających lepsze ceny. inna sprawa, że takie ceny powinny być na inne spotkania pucharowe.

ale teraz problemem nie są ceny - w normalnych okolicznościach i przy takich cenach, w środę powinniśmy mieć minimum 20-25tys. ludzi na trybunach. problem jest w czym innym, tylko właśnie - w czym? w ostatnim czasie wokól naszego klubu wytworzył się bardzo nie przychylny PR, to jedna sprawa, druga, że ludzie chodzą na mecze coraz mniej chętnie (ze względów takich jak KK, słabe wyniki etc.), a Liga Europy na R22 to marne pocieszenie po odpadnięciu z LM.

ALE dlaczego w związku z tym klub nie robi praktycznie nic, żeby JAKIMKOLWIEK sposobem tych ludzi zachęcić? dlaczego na plakatach meczowych nie ma nawet nazwy przeciwnika, a jedynie jego herb? jestem pewien, że niektórzy kibice nawet nie wiedzą z kim zagramy. dlaczego na tych samych plakatach nie jest WIELKIM drukiem napisane, że na ten mecz nie trzeba karty kibica, tylko gdzieś tam małym drukiem niżej. dlaczego nie ma jakichś skumulowanych akcji promocyjnych, tylko ten mecz traktowany jest jak zwykły, ligowy szarak - trochę plakatów i nic więcej. DLACZEGO?! ten klub zarządzany jest tak tragicznie..

ps. byłem w Strefie Kibica w piątek przed meczem i kupowałem bilet na Twente - ten klub naprawdę ma w dupie kibiców i jeśli nikt nie potrafi zareagować na sytuację która się w danym momencie dzieje, to tym klubem zarządzają na każdym szczeblu idioci.
Odpowiedz cytując