Wyświetl pojedynczy post
AntyDrozd
Banita

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.12.2011, 19:40
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Idze idze ... wybory przegrał przez bezmózgie lemingi, dla których wyjaśnienie śmierci urzędującego prezydenta jest nieistotne, nieważne, ryzykowne, nieopłacalne, niemożliwe itd. itp. A co do wyjaśniania sprawy, wystarczy zobaczyć zdjęcia satelitarne które przecież istnieją. Tylko dla odpowiedzialnych za bezpieczeństwo głowy państwa są wysoce niewygodne.

Prawica jest na dnie przez Jarka? Ciekawe masz to zdanie, dziwnie tożsame ze zdaniem wszelkiej maści propagandowych autorytetów. Po pierwsze nie jest na dnie, bo rudego niedługo pogonią lemingi, po drugie czyż wszystko łącznie z katastrofą nie dzieje się przez Jarka? Więc co to za zdanie? Mainstreamowe, wywołane owczym pędem.

ps. Nick wybrałeś na fali mody? Nie wstyd Ci?
Potwierdzieś to co napisaem Ja nie mówie że nie trzeba tego wyjaśnić ,ale ludzie zaczeli widziec że Jarek jest obłąkany tą katastrofą i wszystko inne jest na drugim miejscu najważniejsza jest katastrofa...Gadanie o suwerenności itp..Ja w większości popieram te sprawy ale on zamiast sie zająć problemami które na codzień dotykają ludzi to sŁyszało sie tylko "smoleńsk" "tusk zły" "ruscy zli" "niemcy zli" ..durny naród nie zrozumie jak sie do niego mówi wprost tylko trzeba czarować jak Tusk wtedy sie wygrywa to jedyny sposób..kłamać i robić swoje.ludzie tak chcą
Powód: A nick wybrałem dlatego bo nie lubie Tadeusza Drozdy
Ostatnio edytowane przez AntyDrozd : 11.12.2011 o godz. 19:41.
Odpowiedz cytując