My nie pozyskamy żadnego polskiego piłkarza do pierwszego składu nie dlatego że jest słaby/drogi itd ale dlatego ze nie szukamy. A kto nie szuka ten nie znajdzie
Wg mnie wszytkie te Świerczoki, Maki i inne to ściema medialna żeby pokazać - no tak szukaliśmy ale byli za drodzy. Po czym taki czy inny wyląduje w klubie który mu połowy nie zapłaci tego co niby my mu mieliśmy płacić.
Przy czym zaznaczam nie zamierzam dysktuwać w temacie czy warto pozykiwać bądź nie polskich piłkarzy (to inna kwestia). Po prostu uważam że koledzy nie pwoinni łykac tej gry medialnej którą prowadzi Basałaj z kibicami i dziennikarzami. Udaje że szuka i ma już wymówke wobec tych którzy chcieliby Polaków w składzie. Znowu będzie - no widzicie - chciałem chciałem ale chcieli aż 300 tysięcy euro za transfer definitywny. Po czym bez mrugnięcia podpisze kontrakt na 300 tysięcyeuro pensji z kolejnym Lameyem weteranem z Holandii
Uważam że owszem, może szukamy jakichś Polaków - ale do ME. Na pewno nie do pierwszej drużyny. Dlatego żaden do nas nie trafi, choćby był za darmo.