Wyświetl pojedynczy post
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.12.2011, 01:32
Don Donson :O
1. Wara od Kazka - racja absolutna. Moskala wypuszczono na pole minowe. Wy (ci, co domagają się wyników i stylu, a zarazem widzą wielki potencjał w drużynie) naprawdę myśleliście, że zmiana trenera spowoduje cudowną przemianę? Dzisiaj narzekacie na Kazka, wkrótce będziecie narzekać na kolejnego trenera, bo znowu, jak myślę, niewiele się zmieni.
2. Kreowanie gwiazd przez Canal plus to kolejna sprawa, na którą warto zwrócić uwagę.
3. Sprawy organizacyjne - nie mam co dodać. Kamyczek do ogródka pana Basałaja.
Od siebie chciałbym jeszcze:
Gervasio Nunez - co ten gość sobą w ogóle reprezentuje? Ktoś napisał już wcześniej, że odnosi wrażenie, jakoby ten pan wybierał mecze warte zaangażowania. Mam identyczny pogląd.
Dudu Biton - czyżby taka sama wybiórczość?
Piszecie o młodych Polakach. Jestem zwolennikiem zdrowego balansu w naszej jedenastce. Chciałbym, by naszych rodaków było przynajmniej 6 - zawsze to lepiej wygląda. Szkoda tylko, że taki podział nie odzwierciedla w ogóle tego, co jest w głowach piłkarzy. Trza szukać chłopaków, którzy nie są tak zdemoralizowani przez pieniądze albo też takich, którzy naprawdę chcą iść dalej.
Na szczęście ta runda już się kończy. Może uda się dokonać jakichś zmian w składzie i będzie lepiej.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując