|
@sovinho_02
Ja naprawdę rozumiem, że wszyscy jak kania dżdżu wyglądają tych mitycznych młodych, zdolnych Polaków, ale z całym szacunkiem, z kadrą, jaką zaproponowałeś dostawalibyśmy W....... ZA W.......EM i wylądowali w okolicach dolnych partii środka tabeli. Nie można mieć samych młodych w kadrze, na dodatek, żeby większość wyciągnąć z klubów trzeba by zapłacić o wiele więcej niż za obcokrajowca o podobnych umiejętnościach. Dwa - młodzi zwykle mają problemy z formą i psychiką, więc szykujesz nam potencjalnie możliwość gorszej padaki niż teraz. I trzy - cóż ci twoi młodzi pokazali oprócz połówki dobrego sezonu (niektórzy jak Olkowski czy Nalepa nawet nie - Olkowski nic w Górniku oprócz początku sezonu nie pokazał, a drużyna Nalepy, gdzie jest podstawowym obrońcą straciła już 30 bramek - prawie najwięcej w 1 lidze) a Ty ich od razu do Wisły chcesz wpychać? Za co? chyba tylko za to, że młody i Polak.
I teraz moje subiektywne zdanie - głęboko w dupie mam czy grają u nas młodzi Polacy czy starzy Holendrzy, muszą grać u nad DOBRZY GRACZE a gdzie Stan ich znajdzie mnie nie interesuje.
A na tym forum zapanowała jakaś mania na punkcie tzw. młodych Polaków. Ogarnijcie się, bo nie daj Bóg się wasza wizja ziści i będziecie płakać jeszcze bardziej niż teraz.
Ostatnio edytowane przez riv : 10.12.2011 o godz. 11:02.
|