Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.12.2011, 00:57
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Widać że większość jest ograniczona umysłowo ale na szczęscie nie wszyscy. Mi nie chodzi o to, żeby dopingu nie było. Chodzi o tekst przyśpiewki. Jej tekst do dzisiejszego meczu pasował jak pięśc do nosa
http://youtu.be/TgpKx2qTBvM

Tak się bawią LUDZIE!!!

Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Cóż można napisać po kolejnym odcinku serialu - chce ale nie nie mogę.
(Pomijam sędziego).

1. Polonia była lepiej przygotowana fizycznie niż my.
2. Nie mamy w repertuarze żadnych stałych fragmentów gry dopracowanych (Melikson, Małecki, Iliev, Jirsak - każdy z nich bił rożne, wolne i co jeden to gorzej)

Można powiedzieć ze potrafimy grać z zespołami które nie murują bramki a są na naszym poziomie. (Jak twierdzą niektórzy - nie ja). Jest tylko 1 taki zespół w lidze czyli Amica.
Zatem za słabi na Legie - baty
Za dobrzy piłkarsko na Podbeskidzie, Górnika, lechie itd - baty

No to jak my chcemy zdobyć MP ja umiemy grac zespołem który nam pozwala na wszystko (Amica)? Z innymi już nie umiemy. Bezcenna jest ta spuścizna Maaskanta.

Na koniec o trenerze.
Ładnie Kaziu został wpuszczony na minę. I niestety poległ. Nie mam wątpliwości - 2 porażki u siebie to slaby wynik. Gra była równie słaba. Nam potrzeba takiego Petrescu, a jak nie ma kasy na takiego to trenera który dopracuje chociaż stałe fragmenty, dobrze przygotuje fizycznie, bo inaczej to się do Europy nie doczołgamy.
Za Petrescu co Wisła grała?

Dzisiaj ja bym nie upatrywał winy w tym, że piłkarze słabo grali, tylko w tym, że zwyczajnie nie szło, że sędzia co chwile wybijał nas z rytmu i ta czerwona kartka... Ciężko się gra poł godziny w 10.
Bramka przypadkowa, znów nie wiem, czy tam powinien być faul. Kartka dla Wilka za czysto wybitą piłke spowodowała, że gość nie mógł na 100% w środku boiska walczyć. To był mecz z tych zwyczajnie po.......... zaczęło się zajefajnie w 4 minucie... to już czułęm, że "oooo znowu się zaczyna"...
Ostatnio edytowane przez palikot : 10.12.2011 o godz. 01:05.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując