|
W 1 polowie gralismy dno .W drugiej polowie przejmowalismy powoli przewage,lecz kretyńskie zachowanie Diaza zakończyło ten mecz .I jak to w takich meczach na Reymonta bywa już nawet tego 0-0 nie jestesmy w stanie dowiesc ,bo albo ktos spier*oli tak jak z Górnikiem ,albo dzis juz nawet nie wiadomo kogo winic sedziego ze podyktowal wolnego dla Dyskopolo czy Kirma i Bunoze ze im pilka przelatuje pod nogami.
Ogólnie nasza gra jest jednym wielkim dramatem, nikt nie wie co ma robić na boisku ,kazdy biega w innym kierunku. Wilk pokazal jakim jest drzewem ,kiedy Bitonowi wychodzacemu sam na sam podal pilke 30 metrow za daleko...Moskal zmienil Ilieva ,ktory swoja kreatywnoscia mogl cos zrobic i wpuscil tragicznego Kirma .Jakby poszukac to takich kwiatkow bylo napewno duzo wiecej
Nie wiem czy Cupiał bedzie robil kolejna rewolucje zima ,ale TRZEBA ZATRUDNIĆ DOBREGO TRENERA.To jest wedlug mnie wymóg podstawowy ,żeby cokolwiek zmienić w naszej grze i jeszcze wiosną zachować szanse na puchary ,bo Mistrz w tej chwili to w kategoriach cudu.
Co do sedziowania ,to takiego s....ysyństwa dawno nie widziałem.
|