Wyświetl pojedynczy post
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.12.2011, 13:07
kot napisał(a):Wyświetl post
Czekam do końca rundy z tekstem, który skieruję do kibiców Wisły, a którego meritum, mniej więcej zawarte jest w Twoim tekście. Też, tak jak Ty nie wytrzymałem już od tej kibicowskiej, wiecznej krytyki destrukcyjnej klubu i wstrzymałem się od dyskusji z tutejszymi frustratami od bezmyślnej destrukcji, ale powiem tylko tyle -

czego Wam kibice potrzeba, żeby zapełnić R22 na każdym meczu

1.W 11 lat Cupiała aż 8 mistrzostw, jak to podsumował Basałaj.
2.Jedyny w Polsce stadion z trybunami zadaszonymi nie tylko od wewnątrz, ale i całkowicie zabudowanymi od zewnątrz stadionu.
3.Prezes klubu z dyrektorem sportowym z prawdziwego zdarzenia.
4.Koordynator Bazy Szkoleniowej i Akademii Piłkarskiej

Czy może jednak, aby wypełnić R22 na przykładowym meczu pucharowym z Holendrami lub o mistrzostwo z Polonią, potrzebujecie realiów rodem z Waszego, destrukcyjnego Frustrolandu :

1.Cupiał odchodzi z Wisły na życzenie jej wiecznie niezadowolonych kibiców
2.Kibice Wisły niezadowoleni z urody swojego stadionu, zdradzają go na rzecz ładniejszych w/g ich gustu.
3.Na wniosek kibiców, Wisła znowu nie ma prezesa i dyrektora sportowego klubu.
4.Zrezygnowano z koordynatora bazy i akademii pilkarskiej z powodów osobistych, niezadowolonych z jego obecności kibiców.

zaprawdę, śmieszni jesteście i będziecie - kibice Wisły, na coraz bardziej bezwstydnie, pustym stadionie przy R22,zwłaszcza na meczach pucharowych lub o mistrzowską stawkę. Myślę, że tak rozwydrzonych bachorów stadionowych, nie ma żaden klub na świecie. Krytyka owszem, ale konstruktywna a nie destrukcyjna, natomiast obecność na stadionie obowiązkowa, niezależnie od tej krytyki, a wręcz konieczna, dla poprawy spraw na Wiśle.
Nikt tutaj nie pisze,że Cupiał jest taki i owaki, bo podejrzewam, że większością rzeczy on się w ogóle nie zajmuje, bo ma od tego ludzi.

Chciałem tylko nadmienić, że w tzw. expose Basałaja główny punktem było wybudowanie akademii piłkarskiej z prawdziwego (!) zdarzenia. Mijają dwa lata i być może okaże się, że w sprawie akademii zrobiono tyle co nic i dla zamydlenia oczu dołączy się do ludzi, którzy już kiedyś sami się zgłaszali i ich akademia bynajmniej nie jest i nie ma warunków na bycie akademią z prawdziwego zdarzenia. Ja nie uważam, że winny temu jest Cupiał. Tylko ktoś ładnie nakreślił do mediów swoje plany, a póki co średnio je realizuje.

A obarczanie ZIKiT za brak sprzedaży online zakrawa na kpinę. Sprawdźcie sobie od kiedy na swoich stadionach grają Lechia i Śląsk i jakie mają dostępne kanały sprzedaży biletów. Argument o późnym terminie oddaniu drugiej prostej jest raczej słaby, bo w przypadku sprzedaży online nowy sektor to po prostu nowa sala. Nie wymaga wielkich zmian w systemie. Ciekawe kto jest winny temu, że wciąż nie ma terminali płatniczych.

A wracając do tematu trenera Moskala. Uważam, że powinien dostać szansę do końca sezonu i wtedy przekonamy się czy mamy trenera na miarę Wisły, czy nie. W innym wypadku będzie z nim jak z niektórymi piłkarzami, którzy mają po 22,23 lata i wciąż są talentami, a tak naprawdę nikt nigdy nie sprawdził ich w spotkaniach ligowych.

westersyl napisał(a):Wyświetl post
.

Zium Zium jak to w końcu jest, Maaskant wystawiał kolegów, a Moskal ? Też pewnie zaprzyjaźnił się z Jaliensem i Lameyem bo obaj u niego grali, Jaliens jedynie wypadł z powodu kontuzji.

Na Twoje pytanie odpowiedział Boguski i parę dni wcześniej Iliev.
Ostatnio edytowane przez zim zum : 08.12.2011 o godz. 13:15.
Odpowiedz cytując