Wyświetl pojedynczy post
Savik
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.12.2011, 19:49
Tarann napisał(a):Wyświetl post
Osobiście mam troszke dość. ile razy to już słyszałem. I nawet nie chodzi o akademię tylko o błoto. Tony błota. Na co dzień dostaje to w każdym kanale tv traktującym o sporcie + multum stron w necie. Wisła to dno, zero profesjonalizmu, fuszera, wałki no i Levadia. i w....ia mnie to silnie. Ale tak sobie tłumacze, że to frustracja różnych legijno-pyro ludków ( że o sąsiadach przez wstręt nie wspomnę ), ale rozsądek nie przyjmuje. Wszyscy oni, wliczając swoich dziennikarzy, redaktorów, celebrytów, itp, są zbyt zajęci masturbacją myśląc o swej zajebistości ( jak cześć ludzi tutaj ). Więc skat ten syf? Ano ....a stąd!
gdzie jest inne tego typu zgrupowanie schizofreników!! Nigdzie .Wszyscy kochają Wisłę, ale nie ma opcji żeby było dobrze.

Jest sponsor który wyciągnął klub z dupy i seryjnie zdobywa mp i co by o nim nie mówić klub to nie zabawka, nie zastanawia się czy nie przejąć Lechii bo ma lepszy stadion? Jest. I co? I debil! Powinien w ....uj wypierdalać a na jego miejsce szejki. Oni by naprawdę kochali klub.

Jest stadion na pół Krakowa o który darliśmy się "Chcemy stadionu" i o którym wielu i to nie tylko w Polsce mogłoby pomarzyć?(choćby Fulham) Jest. I co? Elewacja jest chujowa.

Jest Prezes który nie dorabia się na Wiśle, bo miał fuchę przed, chyba lepszą od Laty. Poza tym jako jeden z nielicznych w lidze ma wykształcenie w tym kierunku. Zawalczył i powoli buduje piony których w klubie wcześniej nie było. Jest. I co? Wy.......ić. Mielcarski byłby zajebisty bo leci co tydzień w tv.

Jest drużyna, może nie taka jak parę lat temu, ale jest? Wygrała mp w zeszłym roku? Weszła do le w tym w dobrym stylu? ma szanse na wyjście z grupy? Wszystko jest. Ale ..... Mało polaków, przepłacone kontrakty, a legia to ma wychowanków, a Korona to walczy a Lech... a nie Lech to nie, ale taka Polonia to Panieeee.

Ludzie opamiętajcie się jeszcze nie ma akademii szymka a już płacz. A może ktoś to przemyślał i sprawdził choćby ten gość z Holandii który miał wszystko obczaić i może doszedł do wniosku że robią tam dobrą robotę z dzieciakami i transfer ich na nasze łono to dwa trzy lata do przodu? Przecież za rok po otworzeniu akademii zaczniecie pisać że winą Basałaja jest brak wychowanków w składzie.

PS> Wiem wulgarne słowa, możecie banować ale nie dałem rady inaczej.
Brawo, Brawo, Brawo.
Duże słowa uznania za ten tekst.
Co prawda nie zniechęci to wiecznych flustratów, ale pokazuje promyk nadziei.
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
Odpowiedz cytując