Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.12.2011, 21:33
Po tym jak Lechia zafundowała sobie speca od ofensywy (Ulatowski) to coraz poważniej trzeba (niestety) brac ich pod uwagę jako kandydata do spadku. Powiem szczerze - takiego trenera jak Ulatowski życzyłem parchatym... a tu oryginał wylądował w Gdańsku. Smutne to. No ale mogę się mylić i jego zasługi w prawie (spuszczenie) pasiastych w dół to wypadek przy pracy. Jednak optymistycznie to nie wygląda.

Natomiast Hapal z Zagłębia Lubin zaczął naprawdę "ostro" - dostać w dupsko 1-5 od Śląska w derbach, potem 2 nokauty od Legii. Żałośnie to wygląda. Pewnie gość mysli że dobrym słowem w tydzień nauczy ich grac w piłkę. A tu trzeba po Urbanie zbierać punkty a nie bawić się w próbę gry. Na to jest czas w przerwie zimowej żeby uczyć piłkarzy gry.

Wg mnie Lechia i Zagłębie to zespoły grające największy badziew w stosunku do potencjału który mają. W obu zespołach jest po kilku dobrych czy wręcz bardzo dobrych piłkarzy ale nie ma zespołów. Bo albo słabiutki Ulatowski albo Hapal który przeliczył sie chyba z możliwościami Zagłębia.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując