Wyświetl pojedynczy post
Orson
Senior Member

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.12.2011, 18:35
Baba25 napisał(a):Wyświetl post
Hej, ja z kolei mam inny problem... W pierwszym sezonie gry Polska ze Smudą na czele wygrała Euro2012. Nie wiem jak to się stało, właściwie to nie interesowałem się ME grając Wisła i o sukcesie Polski dowiedziałem się już po fakcie (finał zwycięstwo po karnych z Niemcami).
Zaznaczam, że gram "tradycyjnie" nie szperałem w edytorze ani nie kombinowałem z save'ami.

Od tego zwycięstwa w kadzre Smudy pojawia się sporo "szaraków" o nieziemskich parametrach. Szkoda, że nie da się ich kupić, ale zastanawia mnie skąd się oni biorą skoro gram na dużej bazie danych z piłkarzami z najwyższych lig wszystkich kontynentów i z włączonymi 16 ligami. Wiecie może, dlaczego w kadrze pojawiaja sie "szaraki" skoro liczba piłkarzy dostępnych w grze umożliwia chyba powoływanie normalnych zawodników do Polski?

W ogóle od Euro2012 bacznie śledze poczynania naszej kadry i troche denerwuje mnie ten nierealizm, bo golą prawie wszystkich . Jest to tym bardziej wkurzające, że chciałbym zostać trenerem kadry a dobre wyniki Smudy dają mu niezachwianą pozycję. Teraz mam 2014 rok i Polska jest na 4 miejscu w rankingu światowym (za Hiszpanią, Anglią i Argentyną ). Nie powiem - trochę to psuje przyjemność grania, bo nie za dobrze świadczy to o realizmie oddanym w tej grze ;P
U mnie do 2016 roku Polska poleciała na 120 miejsce w rankingu UEFA, na Euro nie wyszlismy z grupy, Smude wywalili, przyszedł Skorża i teraz w 2018 roku na MS awansowali do fazy pucharowej (Kolumbia, Zimbabwe, Rosja) w 1/8 gładka porażka z Anglia 4-1

więc zupelnie odmiennie niz u Ciebie - jakiś przypadek...
no i jeszcze moze byc jedno wytlumaczenie - jak masz pirata to czasami takie kwiatki lubia sie pojawiac - ukryte zabezpieczenie przeciwko piratom, tak cos gdzies czytalem na angielskim forum FM

ps.
Tez tak macie ze juniorzy zwolnieni z bundesligi bez problemu przychodza do Was? co roku mialem 4-5 z czego zawsze przynajmniej 1 zostawał zawodnikiem pierwszego składu... takiego D. Steggmanna (newgen z VFB) sprzedałem za 15 mln euro do Malagi, co sezon 30-40 bramek.
Ostatnio edytowane przez Orson : 05.12.2011 o godz. 18:38.
...coście s....ysyny uczynili z tą krainą?
Odpowiedz cytując