Wyświetl pojedynczy post
Baba25
Junior Member

Od: 12.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.12.2011, 18:09
Hej, ja z kolei mam inny problem... W pierwszym sezonie gry Polska ze Smudą na czele wygrała Euro2012. Nie wiem jak to się stało, właściwie to nie interesowałem się ME grając Wisła i o sukcesie Polski dowiedziałem się już po fakcie (finał zwycięstwo po karnych z Niemcami).
Zaznaczam, że gram "tradycyjnie" nie szperałem w edytorze ani nie kombinowałem z save'ami.

Od tego zwycięstwa w kadzre Smudy pojawia się sporo "szaraków" o nieziemskich parametrach. Szkoda, że nie da się ich kupić, ale zastanawia mnie skąd się oni biorą skoro gram na dużej bazie danych z piłkarzami z najwyższych lig wszystkich kontynentów i z włączonymi 16 ligami. Wiecie może, dlaczego w kadrze pojawiaja sie "szaraki" skoro liczba piłkarzy dostępnych w grze umożliwia chyba powoływanie normalnych zawodników do Polski?

W ogóle od Euro2012 bacznie śledze poczynania naszej kadry i troche denerwuje mnie ten nierealizm, bo golą prawie wszystkich . Jest to tym bardziej wkurzające, że chciałbym zostać trenerem kadry a dobre wyniki Smudy dają mu niezachwianą pozycję. Teraz mam 2014 rok i Polska jest na 4 miejscu w rankingu światowym (za Hiszpanią, Anglią i Argentyną ). Nie powiem - trochę to psuje przyjemność grania, bo nie za dobrze świadczy to o realizmie oddanym w tej grze ;P
Odpowiedz cytując