Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.12.2011, 16:22
Romuald napisał(a):Wyświetl post
Taki wielbiciel Boguskiego a pisze takie bzdury,że Boguski dwa lata nie grał,jak już wypowiadasz się w temacie o którym nie masz pojęcia to sprawdz chociaż statystyki zawodnika .

Robisz z Boguskiego bohatera bo róg wywalczył...faktycznie niesamowity wyczyn Rafała...prawie asysta.
Facet ma 27 lat skończone a od kilku lat nie potrafi nauczyć się przyjmowania piłki.
Jakiego bohatera, gość w asyście dwóch obrońców oddał celny strzał który bramkarz sparowł na róg, po którym padła bramka. Czy to prawie asysta ? Nie wiem. Natomiast wiem że gdyby Boguski strzelił gola, albo niecelnie nie było by rogu i bramki Genkowa. Kogo wówczas obwiniałbyś za drżenie do ostatnich minut? I zsyłał do rezerw .

O ile dobrze pamiętam. Boguskiego złamał burak Borysiuk faulem od tyłu którego czarny nawet nie odgwizdał w sezonie 09/10 na parę kolejek przed końcem, doszedł do siebie na zimowe przygotowania kiedy w Zakopanym Małecki zerwał mu krzyżowe przednie w drugiej nodze i mamy kolejne pół roku bez gry. Maaskant zamiast go wpuszczać był zakochany w Kirmie dlatego pirwszy poważny mecz Boguski zagrał dopiero ze Śląskiem. 1,5 roku czy dwa lata w tej kwestii to jeden h....

A co do przyjęcia, można przyjąć tak że jedyne co potem to oddać skąd przyszła, albo tak jak próbuje Boguski przyjęciem poprawić sytuację. Czyli zarazem odwrócić się przodem do bramki, albo zgubić kryjącego. Jest to trudne ale jak się uda przynosi często sytuację bramkową. Twoje wypowiedzi tłumaczą mi dlaczego tego nie rozumiesz, to kwestia pojęcia dokładnie tego o którym piszesz.

I wbij sobie do głowy że przez ostatnie lata Boguski nie grał. Bo młodej nie liczę.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 05.12.2011 o godz. 16:35.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując