Wyświetl pojedynczy post
jism
Junior Member

Od: 11.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.12.2011, 19:44
Diaz najlepszy w drużynie, czujny, szybki, praktycznie bez błędów (2-3 drobne klopsy bez konsekwencji)
Paljic - mimo wszystko i tak najlepszy jego mecz w ciagu bodaj 2 m-cy. Jednocześnie nie był to występ wyjątkowy, co najlepiej świadczy o jego dotychczasowej dyspozycji
Na minus przede wszystkim Małecki - poza małymi wyjątkami, bezproduktywny. Po meczu z Odense liczyłem na dużo więcej. Bardzo niedokładny, za długo holował piłkę, znów kilkakrotnie bawił się w machanie rękami, przy czym sam wielokrotnie zagrywał źle, nie w tempo albo w ogóle nie zagrywał do kolegów, podejmując niewłaściwe decyzje. Mam tylko nadzieję, że Moskal będzie w stanie okiełznać jego... hmm... temperament. Boję się nieco o relację Moskal-Małecki w sytuacji gdy trzeba Małeckiego trochę spionować po takim meczu jak ten.
Szkoda że Iliev znów nie strzelił gola, wydaje się, że brakuje mu bramki żeby czuć sie pewniej przy wykończeniu pod bramką. Do postawienia ostatniego kroku wszystko robi najczęściej znakomicie. A potem... Ale i tak w 1 połowie nr 1 w Wiśle. Kondycja to rzecz do poprawienia w zimie.
Jeszcze jedna uwaga - nie wiem po co, domyślam się z jakich powodów (każdy powinien) Patryk zaczął wykonywać rzuty wolne, które wcześniej b.dobrze zresztą wykonywał Jirsak. Akurat u Czecha to jedna z rzeczy, która nie podlega wahaniom formy. Małecki również to robił dziś źle. Patryk może dać wiele tej drużynie, ale nie w takim stylu. Trener powinien wiedzieć to pierwszy.
Odpowiedz cytując