Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.12.2011, 20:12
siara napisał(a):Wyświetl post
Kolego drogi.......

Pamietasz niejakiego Nikole M. "wiernego" Wiślaka?, jego Biała Gwiazdę na łepetynie ?, dalej uważasz go za wzór wierności

Wyjaśnij mi, na czym polega "dekalog Kibica". Dla mnie pierwszym czy drugim przykazaniem, jest dbanie o dobro Klubu. Odmowa wyjścia na sparing, to chyba jawne złamanie "przykazań". Mielenie jęzorem "pod publikę", również.
Czy gwizdałem......otóż nie...Dłużej chodzę na Wisłę, niż Patryk liczy sobie wiosen i przeżyłem wielu lepszych i wierniejszych piłkarzy.
Małecki jest OK, ale robienie z niego "półboga", jest przesadą ze szkodą dla niego samego również...
Pamiętam, ale ja nie mowiłem ze on jest wzor wiernosci !? Fajna fryzura , cieszyła oko.

Napisałem Ci, że ja Patryka szanuję za to jaką jest osobą, a co do jego zachowania to masz racje . Aniołkiem nie jest , pewnie nikt z nas nie jest ale wytykanie w kółko błędów młodości ?

Szacunek za twoją Wiarę, masz racje lepszych piłkarzy kilku by śię znalazło ale czy wierniejszych?
Od 2 ligi grupy I nikt mi niestety na myśl sensowny nie przychodzi. No może Pater, Giszka(?) Kula , Sobol ..ale to nie to.

Jeśli kolego nie gwizdałeś to Patryk na ciebie nie mielił jęzorem. A z reszta przeprosił to o co wam wszystkim chodzi.

Szanujmy sie nawzajem bo Wisła jest tylko jedna.

Proponuje złapać parcha i poznęcać się na nim, no rules...
Odpowiedz cytując