Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.12.2011, 15:40
Bobek90. W ocenie MP się różnimy i różnić będziemy. Ja jestem kibicem od lat 70-tych a ściślej od 76/77 i jak przyszło MP (77/78') to myślałem naiwny że to nic takiego, a później czekałem, czekałem i czekałem. Tak więc teraz każde MP sprawia mi ogromną radość , ot różnica kontekstu ...

Bez polityki transferowej Stana by naszego MP211 zwyczajnie nie było. Jasne, że wkład Małeckiego, Sobolewskiego, a i Kirma nie wspominając o kibicach jest znaczny. Tak i trener zrobił swoje. Tyle że powinniśmy zejść na ziemię ... każde MP dla Wisły teraz to sukces, choćby dlatego że nasz budżet nie jest juz największy w lidze. I na papierze jesteśmy tylko czołową drużyną, ot max. primus inter pares i nic ponad to.

Bobek90. Co do bazy i akademii to były zapowiedzi Basałaja. Wiosenny termin budowy bazy to precyzyjna informacja którą swego czasu wyczytałem w zapowiedzi pana Prezesa. (Polecam też lekturę wątku :Budowa stadionu, nowej hali i bazy treningowej ).
Cóż że decyzje podejmuje ktoś inny to wiemy, ale jak coś się obiecuje to się albo robi albo ...podaje do dymisji. Takie mam idealistyczne podejście do tematu .

Ostatnio edytowane przez milosz : 03.12.2011 o godz. 15:58.
Odpowiedz cytując