|
milosz
Nie no panie, ale co to za info. W nim nic nie ma. Takie obiecanki- cacanki. To nam politycy serwuja co 4 lata, i ile z nich sie sprawdza? Nauczmy sie odrozniac dzialania od gadania.
„Rozmawiałem z właścicielem klubu i na pewno rozpoczniemy w niedługim czasie działania zmierzające do tego, żeby wybudować centrum treningowe”
Fiu,fiu, minelo juz poltora roku i dalej nic. A niedawna wypowiedz jakoby awans do LM pomogl by budowie tej bazy, raczej nie wskazuje na mozliwosc spelnienia tej zapowiedzi w najblizszym czasie.
Nie może być tak, że oglądamy zawodnika na Youtube”
Ja sie boja spytac na czym ogladalismy Lameya czy Jaliensa...
milosz, ja juz swoje na temat "sukcesu" napisalem we wczesniejszych postach. Dla mnie zdobycie przez zespol Irtyszu Pawlodar mistrza Kazachstanu to zaden sukces, bo liga slaba. Za taki sam nie "sukces" uwazam zdobycie mistrzostwa Bulgarii czy Polski. Wprawdzie poziom nie tak niski, ale dalej bardzo niski. Mistrzostwo jest sukcesem w powaznych ligach. Ot, w takich w ktorych mistrz ma miejsce w LM bez zadnych kwalifikacji. Czyli takie top 12. My nawet w top 20 nie jestesmy na ten moment. Panie, z czym do ludzi?
Przepraszam, jaka jest roznica miedzy nie awansowaniem do LM i nie awansowaniem o wlos do LM? Zadna. Tymbardziej ze te "o wlos" w naszym przypadku jest mocno naciagane. Praktycznie w kazdym momencie, w kazdym elemencie, Apoel byl lepszy od Wisly. To ze nie grzeszyl skutecznoscia to juz inna sprawa...
Tak wogole, to na jakiej podstawie mowisz ze wiosna zaczynamy budowe bazy? W linku co dales slowa nie ma o tym.
P.S
Nie winie Basalaja za ewentualny brak bazy. Tu decyzje podejmuje ktos inny...
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 03.12.2011 o godz. 15:24.
|