Wyświetl pojedynczy post
WIELKI_CZŁOWIEK
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.12.2011, 01:02
snyrting napisał(a):Wyświetl post
Może nie Ty jesteś adresatem?
A to jest bardzo oczywiście bardzo możliwe, nie ukrywam że do mnie przemawia zachowanie takich ludzi jak np Sobol, Wilk wcześniej Baszczyński, ludzi z wielką klasą którzy nigdy Wiśle nie sprawiali kłopotów, a boiskową postawą pokazywali/pokazują przywiązanie do Wisły.

masterlag: głupie porównanie ale kiedyś bardzo zakochani polscy Beckhamowie też sobie tatuowali podobizny i imiona na rękach, potem była wielka draka i z podobizny kobiety powstał Indianin, a imię po prostu 'wzięło i znikło'.

Mały chce być legendą to musi to pokazać niestety na boisku i nabrać ogłady poza nim. Weźmy dla porównania Błaszczykowskiego i Małeckiego, teoretycznie Mały ma dużo większy talent niż Kuba (według mnie) ale po Małego jeszcze ciągle się nikt nie zgłasza. Wiadomo, w Polsce chłopak jest spalony ale z Europy też nikt nie puka. Jakiś powód tego być musi.

Ps. O Szpilce się nie wypowiadam, dla mnie kibicem Wisły ma prawo być każdy ale wiadomo że nie ma opcji żebyśmy się wszyscy lubili
czy świat sie zmieni gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w....ieni?!?!
Imagine there's no countries. It isn't hard to do. Nothing to kill or die for and no religion too.
Odpowiedz cytując