Wyświetl pojedynczy post
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.12.2011, 16:03
Również dostałem kod. Pani z działu technicznego poinformowała mnie, że z przyczyn technicznych jest dostępna tylko jakość standard i jest o tym informacja na stronie. Szkoda tylko, że jak zawsze w takich przypadkach dali informację w takim miejscu, że ciężko ją zauważyć. W dziale - program tv na stronie ipla. A przecież większość osób kupuje kod przez program ipla albo bezpośrednio wchodzi na stronę z meczem. Mogli dać info przy zakupie, na stronie głównej a najlepiej to wysłać maila. Ale po co.

!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Nikt nie oczekuje, by transmisje na żywo były w jakości Extra jeśli ich łącza nie dają rady, bo ostatnio faktycznie strasznie muliło, ale tam były 3 inne jakości i ta "gorsza" od Extra była na pewno "lepsza" od Std. Wczoraj była totalna padaka.
Ta gorsza od EXT to STD i z tego co pamiętam to jakość zawsze była taka sama.
Poprzednie mecze oglądałem w HD i przy szybkich łączach kilka razy w meczu mi przycięło. I po tym miałem spore opóźnienie względem innych transmisji online. Odświeżanie jeszcze pogarszało sprawę. Wtedy odpuściłem, ale od teraz będę każdą drobną rzecz zgłaszał. O ile w ogóle dalej będę korzystał z ipli.
Odpowiedz cytując