Wyświetl pojedynczy post
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.12.2011, 23:05
nie wiem kto pisał, że bardziej prawdopodobne jest że Odense odbierze punkty Fulham, niż my wygramy z Twente. Jest dokładnie odwrotnie - wg. mnie oni mają w tym momencie totalnie wyjebane na mecz z nami, i tak są rozstawieni w 1/16 i tak maja pierwsze miejsce. Przyjadą do nas rezerwami, na piknik, więc jeśli my zagramy na takim zaangażowaniu jak dziś i ze Śląskiem to na prawdę spore szansy na 3 pkt widzę.
Ciężej będzie z Fulham, bo jak patrzyłem na grę Odense, to widziałem Wisłę jeszcze sprzed 2 tygodni - dramat. Ale kto wie, może za 2 tygodnie się ogarną i urwą remis ? Inna sprawa jak samo Fulham potraktuje ten mecz? Może w ogóle nie kalkuluje im się dalsza gra w LE w kontekście Premier League ? Oby

Tak czy inaczej, niech nikt nawet nie myśli, że ewentualne zwycięstwo z Twente i dzisiaj z Odense poszło na marne, bo awansu nie ma. Jeśli za 2 tygodnie wygramy, a byśmy nie awansowali (tfu tfu), to i tak jesteśmy wygrani bo nabiliśmy pkt. do rankingu i na tym przede wszystkim powinniśmy się skupić. Awans to byłby taki bonus.
Odpowiedz cytując