Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.12.2011, 16:09
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze napisz, że Rapid i Hapoel to w zasadzie klasa Skonto Ryga i nadal udawaj, że Spartak oraz Gaziantep nie istnieją. Będzie jeszcze zabawniej
Kombinujesz, kombinujesz, ale ci nie wychodzi .
Wyraźnie napisałem że Rapid i Happoel są na poziomie niewiele wyższym niż Litex Łowecz, Spartak z wami grał rezerwami, a o mega potędze słynnego na cały świat GAZIANTEPu się nie wypowiem.

Powtórzę że Ja tu żadnych mega sukcesów Legii nie wiedzę i pewnie dlatego że ich obiektywnie nie ma. Ot np. pokonanie PSV byłoby sukcesem, ale cosik nie wyszło, albo raczej "weszło" kilka bramek do Legii i dobranoc śnie o potędze. Bo dziś Legia jest tak samo słaba jak cała nasza kopana.

borys napisał(a):Wyświetl post
Nie to juz jest gdybanie.
Okay masz rację, to jest teoretyczne rozważanie oparte na faktach, toż sam to napisałem:
milosz napisał(a):Wyświetl post
Czyli obliczenie jest proste w 8 meczach przed kontuzjami 15 pkt. , ta więc mocno teoretycznie w 15 meczach kontynuując tą serię mielibyśmy 28 punktów, "aż" punkt mniej od Legii i dużo lepszy kalendarz rozgrywek wiosną. Tak to wygląda teoretycznie ale też to są właśnie suche fakty.

I jeszcze jedno, cóż warto jednak pamiętać że nasz piłkarski świat żyje LM, a LE jest na bardzo dalekim i drugim planie i mało kogo ona interesuje, ot jedynie bezpośrednio zainteresowanych i chyba tyle.
Ostatnio edytowane przez milosz : 01.12.2011 o godz. 16:47.
Odpowiedz cytując